4chodová večeře od špičkového šéfkuchaře podávaná v 50 metrech nad zemí
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 10. 2018.
V ceně
4chodové menu podávané na vyhlídkové plošině zavěšené 50 metrů nad zemí (pro 1 osobu)
- Nealko nápoje, bílé a červené víno, šumivé víno, pivo
- Menu připraví špičkový šéfkuchař, který bude jídlo osobně představovat a servírovat
- Čas strávený ve vzduchu: 60 minut
Omezení
- Rezervace: Provádějte přes online formulář – do pole Poukaz zadejte kód voucheru a zvolte uplatnit.
- Do zvláštních požadavků můžete uvést alergie či požadavky na bezlepkové jídlo.
- Na akci se pak dostavte alespoň 20 minut předem a mějte u sebe kód voucheru, personál ho ověří.
- Tip: Dobře se oblékněte, nahoře je chladněji než dole.
- Na plošinu mohou i vozíčkáři.
Věk účastníků není nijak limitován, pouze jejich výška, a to min. 150 cm.
Uskutečněním rezervace se voucher bere jako uplatněný a nelze ho stornovat ani refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jako předkrm jízda do 50 metrů, jako hlavní chod věžičky z ptačí perspektivy a výhled do dáli jako dezert. A k tomu skvělé jídlo!
Připravte se na neskutečný zážitek kombinující skvostné jídlo s vysoce netradičním prostředím! Před vámi 4chodové menu od špičkového šéfkuchaře, pod vámi Riegrovy sady a kolem vás? Nic! Jen vzduch a výhled, který vám vyrazí dech. To je Dinner in the Sky, večeře podávaná na plošině 50 m nad zemí.
Vyhlídková plošina putuje po celém světě, v září 2018 se po roce vrací do Prahy, a jak naznačují loňská hodnocení, bude to zážitek: „Skutečně jedinečné, předčilo očekávání, a to jsem už leccos zažila (jak z hlediska enogastronomie, tak i v oblasti extrémních a adrenalinových aktivit). Možná zaslechnete názory, že je to předražené, profláklé apod. – nevěřit :) Byli jsme velmi spokojeni.“ Arianne, 8. 9. 2017

Večeře v oblacích
A co vás vlastně čeká? Usednete na vyhlídkovou plošinu a necháte se jeřábem vynést do úctyhodné výšky. Nebudou kolem vás žádné zdi ani pevná zem pod nohama.
Tím ale zážitek zdaleka nekončí. Uprostřed plošiny se bude zručně ohánět špičkový šéfkuchař, který vám připraví a naservíruje 4chodovou večeři. Nebeský barman k ní přidá skleničku vína i nealka, aby byla atmosféra dokonalá. Celá akce trvá 60 minut a nechá ve vás hluboký dojem. No řekněte sami, kolik znáte lidí, kteří zažili něco podobného?
Tip: Dobře se oblékněte, nahoře je chladněji než dole.
Na čem si pochutnáte – částečně tajné
Menu pro vás letos připraví zkušený šéfkuchař a francouzský rytíř v oboru gastronomie Dalibor Navrátil. Kompletní skladba je v tuto chvíli ještě tajemstvím, ale jisté je, že se bude podávat telecí nízký roštěnec v úpravě sous-vide s křupavým bramborovým závinem ve filo těstě a hlavní hvězdou bude mille-feuille s grónskými krevetami a lilkovým kaviárem – recept pochází od francouzského kuchaře Joëla Robuchona a v Česku ho smějí oficiálně připravovat pouze dva šéfkuchaři.
Není se čeho bát
Nespadne to s námi? Nespadne! Plošinu jistí jeřáb a 16 ocelových lan, budete v bezpečí. Navíc si zapnete bezpečnostní pásy.