Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2hodinová plavba s rautem a nápojem pro dva, i poukazy v originálním balení

4,4 / 5 Plavby Prahou Praha - Staré Město  (mapa) 1 277 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
K.B.

Dobry den, jaka je prosim trasa plavby? Resp. kde se lod otaci a jede zpet? Dekuji, KB

Plavby Prahou

Dobrý den, stadndardně plujeme k Vyšehradu a zpět. O finální poeobětrasy ale rozhoduje kapitán dle momentální situace, s ohledem na odstávky zdymadel a provozu lodí.
Děkuji a přeji hezký den. petra Hanušová.

Michaela

Dobrý den, take jsem jiz par dni zpet zakoupila 1× voucher pro 2, který jsem vzápětí zaplatila, ale bohužel mi nic zatím nepřišlo. Mohu se zeptat co mám udělat, aby dorazil do vánoc jako dárek? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat v pondělí jsem vám posílala peníze za Plavbu po Vltavě a stále mi vůbec nic nepřišlo.
Chci se zeptat přijde mi to do Vánoc???
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den

Renata Bartáková

V pondělí jsem posílala platbu a stále mi nic nepřišlo je to bavič dárek k vánocům dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Renato, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den

Aneta Hladíková

Dobrý den, chtěla bych poukaz koupit pro 4 člennou rodinu – 2 dospělý a 2 děti do 15 let (4 a 9 let) … mohla bych poprosit o radu, jestli se dají přikoupit dětské jízdenky a za kolik? Nebo se děti počítají jako dospělý? Děkuji, Aneta.

Slevomat.cz

Dobrý den, Aneto, doporučuji zakoupit voucher 2×. popřípadě se zkuste obrátit přímo na prodejce. Hezký den :)

Tereza Pavlaskova

Dobrý den, objednala jsem si voucher pro dva, i s dárkovou obálkou a twisto požaduje zaplatit 1176 Kč, ale na voucheru je psáno že je to pro jednu osobu?Muzete mi prosim vysvetlit,kde je chyba?

Plavby Prahou

Dobrý den, voucher je pro dvě osoby a na voucheru počet osob napsaný není. Děkuji a přeji hezký den,
Petra Hanušová.

Eva Nováková

Nenašla jsem pobočku Monety v areálu OC Ládví,kde jsem platila nedávno v hotovosti.Je možné zaplatit složenkou.Eva Nováková

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, ano je to možné, ve způsobu platby si vyberte možnost Bankovním převodem. Pěkný den, Honza

Kristýna

Dobrý den, 10.12. Jsem platila plavbu předem a doposud mi nic nepřišlo ani ne e-mail. Jak je to možné? 😐

Slevomat.cz

Dobrý den, Krístyno, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den, Honza

Renáta

Dobrý večer,chtěla bych se zeptat od kud loď vyplouva a jestli je možnost se někde poblíž ubytovat.
Děkuji Renča

Plavby Prahou

Dobrý den. Plujeme z Dvořákova nábřeží u Čechova mostu. Nástupiště číslo 1. Hotelů v okolí je mnoho:) Děkuji a přeji hezký večer. Petra Hanušová.

Marie levaiova

Jezdí také lodě o Silvestru v noci s hudbou a rautem děkuji za odpoved

Plavby Prahou

Dobrý den. Silvestr je zcela vyprodán. Děkuji a preji hezky den. Petra Hanusova.

Michaela

Dobrý den, když jsem si zakoupila poukaz včetně dárkového balení navíc za 1290,– (bez dárkového balení a truhly 1090,–), přijde mi automaticky? Nebo si musím ještě připlatit zvlášť příplatek za toto balení? Děkuju moc

Plavby Prahou

Dobrý večer, každá varianta má jinou cenu. Pokud jste koupila variantu s konkrétním dárkovým balením, pak se již nic nedoplácí. Voucher je potřeba pro přípravu nejprve aktivovat.
www.plavby-vltava.cz/aktivace
Po aktivaci odpovězte na příchozí e mail s informací, zda si přijdete dárek vyzvednout osobně, či zda si jej přejete poslat. Poštovné a balné je 200,– CZK, dobereční 49,– CZK.
Děkuji a přeji hezký večer.Petra Hanušová.

Kristýna

Dobrý den, je možné poukazy v truhle vyzvednout i osobně přímo na mole?

Plavby Prahou

Dobrý večer, ano, samozřejmě. Nejprve je ale potřeba voucher aktivovat, abychom mohli poslat k tisku a zbalit. Děkuji a přeji hezký večer, Petra Hanušová.

Klára

Dobrý den, je loď, která se vztahuje na tuto nabídku vhodná pro vozíčkáře? Myslím, zda je možné se s vozíkem alespoň nalodit a vylodit. Máte nějaké zkušenosti?
 Děkuji

Plavby Prahou

Dobrý večer, děkuji za Váš dotaz. Svozíkem se nedá použít tolaeta a přístup na hotní plaubu je pouze po schodech.
Do lodě vede několik schodů, zde ovšem může pomoci posádka.
Děkuji a přeji hezký večer,
Petra Hanušová.

Karel Přibyl

Dobrý den, máme zájem koupit dárkový poukaz rodičům k vyročí na rozenin a společného života. Chtěli bychom pro ně místo oddělené pro dva,s výhledem na Prahu.Jak je možné tento požadavek uplatnit? Děkujeme za odpověd. K.P.

Plavby Prahou

Dobrý den, nabízíme salonek na přídi lodě, kde mohou být klienti odděleně od ostatních cestujících. Využívá se ale pouze na plavbu exclusive, která ovšem není předmětem slevy. Děkuji a přeji hezký večer,
Petra Hanušová.

Štemberková Marina

Dobrỳ den,a kdyz man deti 17 a 12 let to jak se to plati?

Plavby Prahou

Dobrý večer. Pro dvě děti prosím koupit jeden poukaz. Děkuji a preji hezky večer. Petra Hanusova.

Plavby Prahou

Dobrý večer. Pro dvě děti prosím koupit jeden poukaz. Děkuji a preji hezky večer. Petra Hanusova.

Krautova

Dobrý večer koupili jsme si voucher s tím že ho využijeme ale už máte obsazenona termín 8.12. kdyby se někdo odhlásil je možné tuto nabídku využít.moc děkujeme jsme z Ostravy.

Plavby Prahou

Dobrý večer, napište svůj požadavek na info@plavby-vltava.cz
Pokusíme se nějak pomoci.
Děkuji a přeji hezký večer,
Petra Hanušová.

Lenka Kučerová

Dobrý den,
chtěla bych zakoupit výše zmíněný poukaz, ale dcera je celiak. Je na bezlepkové dietě. Dá se i pro ní zařídit vhodné jídlo?
Děkuji.
S pozdravem.
 Lenka

Plavby Prahou

Dobrý večer, stravování je formou švédského stolu. Je potřeba vybrat z nabízených pokrmů. Lze se dopředu podívat na složení na webu. Jedná se o raut číslo 1.
https://www.plavby-vltava.cz/nabidka-svedskych-stolu
Děkuji a přeji hezký večer, Petra Hanušová.

Lenka

Dobrý den v kolik hodin večer jízdy končí a je volno v sobotu 8prosince diky

Plavby Prahou

Dobrý večer, odjezdy i příjezdy nejsou pravidelné. 8–12–2018 mohu nabídnout čas 19–21,00 hd.
Děkuji a přeji hezký večer,
Petra Hanušová.

Gabriela

Dobrý den, chtěla bych plavbu koupit jako dárek pro rodinu s jedním dítětem (4 roky), tudíž potřebuji nejspíše dokoupit dětskou vstupenku? A pokud ano, tak kde, abych jim to mohla předat jako jeden dárek…Moc děkuji za odpověď!

Plavby Prahou

Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. Tato akce se na dětské vstupenky bohužel nevztahuje. Bylo by tedy nutné dokoupit dětskou vstupenku u nás v e shopu. Děkuji a přeji hezký den,
Petra Hanušová.

Svítilová Marie

Dobrý den chtěla bych zaplatit převodem plavbu lodí přes českou spořitelnu a chtějí jméno příjemce, co tam mám napsat? děkuji Svítilová

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie, vidím u nás platbu v pořádku přijatou, takže jste si koukám poradila. :) Hezký den!

Sara

Dobrý den,
je možné, aby si dospělá osoba vzala na palubu kočárek s několikaměsíčním miminkem v ceně vstupenky? Chtěla bych zakoupit 2 vouchery pro 4 osoby, ale miminko budeme muset mít nejspíš sebou.

Plavby Prahou

Dobrý den, kočárek úplněnemohu doporučit. Na lodi není příliš místa, kde by se mohl kočárek odložit a u stolu by bránil v průchodu . Doporučuji vzít přenosnou kolébku. Děkuji a přeji hezký den, Petra Hanušová.

Aneta

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jak je to s dětmi na loď, platí se za ně ? Poukaz bych chtěla koupit jako dárek a mají 3 leté dítě.

Plavby Prahou

Dobrý den, děti obecně jsou u nás do 3 let včetně zdarma, ovšem bez nároku na vlastní místo a servis. V případě, že bude chtít obědvat či večeřet s rodiči, musí se pak dokoupit dětská vstupenka. Děkuji a přeji hezký den. Petra Hanušová.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru