Tchajwanské menu pro jednoho i pro dva: čajové vejce, polévka a hlavní chod
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 10. 2018.
V ceně
Tchajwanské menu pro jednoho
- 1× tchajwanská polévka
- 1× čajové vejce
- 1× hlavní chod z výběru:
- Sanbejdži: kuřecí maso s rýží
- Konroufan: tchajwanský bůček s rýží
- GuanChun Village sesame noodles: vegetariánské nudle se sezamovou pastou
- Rezervace není nutná. Až budete mít hlad, stavte se v bistru, ukažte kód voucheru obsluze a vyberte si jeden z hlavních chodů, na který budete mít právě chuť.
- Jídlo s sebou: můžete posedět na místě nebo si jídlo odnést s sebou za příplatek.
Příplatek za obal na jídlo s sebou je 10 Kč.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 10. 2018.
V ceně
Tchajwanské menu pro dva
- 2× tchajwanská polévka
- 2× čajové vejce
- 2× hlavní chod z výběru:
- Sanbejdži: kuřecí maso s rýží
- Konroufan: tchajwanský bůček s rýží
- GuanChun Village sesame noodles: vegetariánské nudle se sezamovou pastou
- Rezervace není nutná. Až budete mít hlad, stavte se v bistru, ukažte kód voucheru obsluze a vyberte si jeden z hlavních chodů, na který budete mít právě chuť.
- Jídlo s sebou: můžete posedět na místě nebo si jídlo odnést s sebou za příplatek.
Příplatek za obal na jídlo s sebou je 10 Kč.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Hoja [ho dž'a], hoja, hoja! Přesně to budete dokolečka opakovat, až navštívíte stejnojmenné tchajwanské bistro na Vinohradech. Proč?
Protože hoja znamená v překladu lahůdka a je to zároveň nejlepší kompliment, kterým můžete ocenit skvělé jídlo. A to si v prvním pražském tchajwanském bistru Hoja vychutnáte hned třikrát.
Kromě tchjwanské polévky vyzkoušíte i čajové vejce. Je to vejce uvařené ve speciálním nálevu z čaje, sójové omáčky a koření. Při vaření má porušenou skořápku, takže když ho pak oloupete, má krásný mramorovaný bílek. Na Tchaj-wanu je to oblíbená pochoutka.
Také si vyberete jedno ze tří hlavních jídel – těšit se můžete na kuřecí maso s rýží, tchajwanský bůček s rýží nebo na vegetariánské nudle GuanChun Village se sezamovou pastou.