Ideální na letní grilování: 500 g argentinského hovězího striploin steaku
Přehled nabídky
Mistři v grilování odhalili tip na nejlepší koření – kus kvalitního masa!
Maso je totiž základ – a to nejkvalitnější je samo o sobě tak chutné, že žádné další koření není potřeba. Sezóna letních grilovaček je v plném proudu, máte proto ideální příležitost otestovat to na vlastní jazyk!
Ve specializovaném obchodě Terrys Steak dostanete 500 g argentinského striploin steaku, který vám případně naporcují i na jednotlivé steaky (stačí uvést při objednávce v e‑shopu). Maso z nízkého roštěnce se vyznačuje typickým tukovým krytím na povrchu, které se při tepelné úpravě rozpouští a dodává mu lahodnou chuť a křehkost.
Více o Terrys Steak
Vaše známá SelaVita se změnila na Terrys Steak. Cílem obchodu je přinést na stůl svých zákazníků maso i z těch nejvzdálenějších koutů světa. Vizí je, že tu budete moci sehnat jednoduše cokoli, tak abyste mohli vedle prověřených steaků vyzkoušet i něco méně typického. Aktuálně jsou v nabídce masa z Argentiny, Uruguaye, USA, Austrálie a dalších zemí, od září budete moci nakoupit i čerstvou českou zvěřinu, jehněčí maso a otestovat nějakou tu exotiku.