Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz vegetariánského vaření: indický eintopf, kofty, kořeněná raita a halva

Góvinda - Kurzy Praha - Žižkov (mapa) cca 200 km / 2 h 15 min
Počítáno autem z Brna.

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Góvinda – Kurzy

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

Varianty (1)

Intenzivní 4–5hodinový kurz vaření

  • Termíny: 15. 9., 16. 9., 13. 10., 14. 10., 10. 11., 11. 11.
  • základní poznatky o přípravě koření – čons, masaly
  • výroba domácího sýra
  • bezlepkové recepty a tipy
  • příprava 2 hlavních chodů, několika chuťovek a sladkostí 
  • závěrečná ochutnávka všeho, co uvaříte
  • nápoje během kurzu
  • recepty v tištěné podobě
  • koření jako dárek 
  • Rezervace: provádějte na tel. 731 355 364 nebo na govindakurzy@gmail.com
  • Při rezervaci nahlaste kód voucheru, kontaktní údaje a preferovaný termín kurzu.
  • Rezervaci neodkládejte, zajistíte si tím místo v termínu, který vám vyhovuje.
  • Kurzy probíhají v jedné  z našich provozoven, o místě konání budete informováni předem. 
  • Termín je možné změnit nejpozději 7 dnů před dohodnutým termínem, jinak voucher propadá.
  • Místo v kurzu je možné po domluvě přenechat další osobě. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 800 Kč −16 % 1 499 Kč
1 800 Kč −16 % 1 499 Kč

Co sis uvařil, to si sněz. Tohle přísloví nezní vůbec špatně, co?

Vegetariánská kuchyně je dnes hodně oblíbená, a to nejen u vegetariánů, ale i u lidí, kteří rádi dbají na svůj životní styl. Máte pocit, že je vege kuchyně nuda? Nechte se vyvést z omylu na kurzu vegetariánského vařeníRestauraci Góvinda, který je vhodný i pro úplné začátečníky!

Naučí vás, jak správně použít koření, zeleninu, luštěniny, obiloviny a mléko tak, abyste z nich vždycky vykouzlili opravdovou hostinu, na které si pochutná každý. Kurz je inspirován indickou kuchyní a ctí základní moudra staré kultury a zdravého životního stylu.

Co se na kurzu naučíte?

  • Jak uvařit dva základní hlavní chody – rýži a subji (zelenina) a tzv. indický eintopf neboli vše v jednom hrnci.
  • Kofty (smažené zeleninové placičky)
  • Kořeněnou raitu (zelenina v jogurtu)
  • Kokosové kuličky
  • Halvu 

Na konci kurzu si vychutnáte hostinu a můžete si nějakou ochutnávku odnést i domů.

Nahoru