Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

999 Kč za romantické menu v IL CONVENTO v ceně 2590 Kč pro dva! Tartar z tuňáka, telecí kýta, šneci po burgundsku a další speciality od věhlasného kuchaře.

4,7 / 5 Restaurant Il Convento Praha - Nové Město  (mapa) 119 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Marie Střihavková

Dobrý den, velice mne zaujala vaše nabídka, ale souhlasím v tomto s p. Šulcem, (viz příspěvek nahoře).Jsme s manželem nekuřáci a představa, že u tak výborného jídla mi bude někdo kouřit rovnou pod nos, mne opravdu děsí. Již se nám to stalo několikrát a proto si myslím, že restaurace, jako je ta vaše, by rozhodně měla mít oddělený prostor pro nekuřáky. Díky za pochopení.
S pozdravem

Alena Mašková

Dobrý den, už jsem si zakoupila voucher vaše menu vypadá velmi dobře hlavně ta telecí kýta a velmi pěkně vypadá panna cota s jahodou omáčkou. tak se budu těšit. S pozdravem

Il convento

Dobrý večer,
velice nás těší Vaše přízeň. Věřím , že budete spokojena a překvapena s kvalitou celého menu.
Za celý kolektiv restaurace Il Cpnvento přeji krásný večer a těšíme se nashledanou.

Jožan

Dobrý den,
škoda jen, že jsem bohužel nenašel na stránkách poskytovatele slevy jídelní a vinný lístek včetně cen, je někde k nahlédnutí???
S pozdravem,

Mirek šulc

Dobrý den, nemám otázku jen připomínku – nádherně sestavené menu, krásný interier a věřil bych i přístupu obsluhy. Ale představa, že si u vedlejšího stolu zapálí čtyři lidi najednou, mi brání tuhle nabídku využít. Je to škoda a u restaurace, která není odkázaná na patnáct štamgastů s gambrinusem v ruce to dovedu pochopit.

Pavel Hošek

Ještě sem nezmínil něco o prostoru.
Restaurace je kuřácká ale díky velkému prostoru lze sedět v restauraci jako nekuřák aniž by mě to nějak obtěžovalo. Je zde dostatečné odvětrávání.

Pavel Hošek

Dobrý den,
dovolte mi zodpovědět Vaše otázky.
1. Menu je stanoveno a jídla nelze kombinovat a měnit.
2. Co se týče nápojů, tak cenové rozmezí se pohybuje od 60,–kč za nealko nápoj až do 115,–kč za 0,75l vody Romerquele. Káva je za 55,– kč.
3. Naší velkou předností je vinný lístek, který je sestaven z 520 druhů vín z celého světa. Cenové rozmezí je již od 400,– kč za lahev o obsahu 0,75l.
4. Pivo vám nabídneme lahvové Pilsner urquel 0,33l za 65,–kč.
S pozdravem,
Pavel Hošek
manager restaurace

Yana

Dobrý den,
také by mne zajímaly alespoň přibližné cenové relace nápojů (nealko, pivo, víno) v restauraci.
Je restaurace úplně celá kuřácká?

Vladimír

Dobrý den, na webu jsem nenašel ceny vína a nealko nápojů, je možné uvést nějaké ceny pro příklad nebo alespoň rozpětí, ve kterém se pohybují? Děkuji.

Jana

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda je možné vyměnit šneky za něco jiného?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru