Termín
Platnost do 25. 10. 2018.
V ceně
- Termín: 27. 9. 2018, od 16:00 do 21:00
- Suroviny na vaření
- Nápoje (drink na uvítanou, káva, voda, čaj, vybraná vína)
- Zapůjčení kuchařské zástěry
- Recepty
- Průběžný úklid studia a mytí nádobí
- Termo obal na odnos pokrmů
- Certifikát o absolvování kurzu
- Co budete připravovat:
- Zucchini ripieni (Itálie) – zapečené mladé cukety se sýrem Parmigiano Reggiano
- Salát Niçoise (Francie) – tradiční salát s tuňákem, vejci a brambory
- Polévka Gaspacho (Španělsko)
- Souvlaki (Řecko) s pita chlebem a marinovaným feta sýrem
- Pastel de nata (Portugalsko) – košíčky z listového těsta se žloutkovým krémem
- Rezervace: po zakoupení voucheru napište na e‑mail kowala@amkor.cz – zasláním kódu voucheru potvrdíte, že se zakoupeného termínu kurzu zúčasníte.
- Uveďte i své jméno a telefon.
- Kód voucheru organizátorům zašlete nejpozději 5 dní před zakoupeným termínem kurzu.
Pokud v uvedeném termínu na kurz nedorazíte, voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 25. 10. 2018.
V ceně
- Termín: 11. 10. 2018, od 16:00 do 21:00
- Suroviny na vaření
- Nápoje (drink na uvítanou, káva, voda, čaj)
- Zapůjčení kuchařské zástěry
- Recepty
- Průběžný úklid studia a mytí nádobí
- Termo obal na odnos pokrmů
- Certifikát o absolvování kurzu
- Co budete vařit a ochutnávat:
- Chlebový salát Panzanella doplněný o cherry rajčátka, červenou cibuli a lístky čerstvé bazalky
- Tradiční polévka Minestrone sypaná regionálním sýrem Pecorino
- Pappardelle s citrónem a bazalkou, sypané hoblinkami parmezánu
- Telecí Saltimbocca provoněná čerstvou šalvějí, servírovaná na krémovém italském risottu se silným vinným glacé
- Zabaglione se sezonním ovocem dekorovaný lístky čerstvé meduňky
- Rezervace: po zakoupení voucheru napište na e‑mail kowala@amkor.cz – zasláním kódu voucheru potvrdíte, že se zakoupeného termínu kurzu zúčasníte.
- Uveďte i své jméno a telefon.
- Kód voucheru organizátorům zašlete nejpozději 5 dní před zakoupeným termínem kurzu.
Pokud v uvedeném termínu na kurz nedorazíte, voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 25. 10. 2018.
V ceně
- Termín: 25. 10. 2018 od 16:00 do 21:00
- Suroviny
- Neomezené pití nápojů (welcome drink, voda, džus, káva, čaj, víno)
- Zapůjčení kuchařské zástěry
- Průběžný úklid studia a mytí nádobí
- Termoobal na pokrmy, které si odnesete s sebou
- Certifikát o absolvování kurzu
- Co budete připravovat a ochutnávat:
- Krevety s ananasem, paprikami a rybí omáčkou
- Slávky na bílém víně s rozpečenou bylinkovou bagetkou
- Grilovaná filátka z pražmy královské na fenyklu a pomerančích
- Těstoviny s plody moře (zaděnek, sépie, chobotnice)
- Dezert zabaglione s hrozny
- Co se ještě naučíte:
- Správně připravit krevety, aby byly křupavé a voněly jako moře
- Rezervace: po zakoupení voucheru napište na e‑mail kowala@amkor.cz – zasláním kódu voucheru potvrdíte, že se zakoupeného termínu kurzu zúčasníte.
- Uveďte i své jméno a telefon.
- Kód voucheru organizátorům zašlete nejpozději 5 dní před zakoupeným termínem kurzu.
Pokud v uvedeném termínu na kurz nedorazíte, voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jaká zbraň je k dobývání srdcí nejúčinnější? Přece kuchařská vařečka.
Když člověk vaří pod vedením profíků, ovládne triky, které se jinde naučit nedají. Přijďte si je osvojit také na některý z kurzů Gastro Studia Amkor. Začínají v 16:00 a končí zhruba ve 21:00. V ceně jsou zahrnuté suroviny a také nápoje, které můžete během kurzu upíjet.
Na kurzech se potkáte s Karlem Drápalem, který dělal raut pro bývalého prezidenta Václava Klause, nebo s Lukášem Bulíčkem, který se účastní různých soutěží a byl členem vítězného týmu v Gastro Pardubice 2013/2014. Každý kurz je určený maximálně pro 14 osob. Pracuje se ve dvojicích a jde hlavně o dobrou zábavu – budete vařit, diskutovat a ochutnávat.