Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jízda na obrovských plyšácích: zábava v OC Černý Most pro dospělé i děti

4,6 / 5 PLYŠ&GO Plyšoví jezdci Praha  (mapa) 82 prodejů
Pro děti

Přehled nabídky
Pro děti

5,0

Ano, je mi 40 a ano, užil jsem si to jako malé dítě. A přítelkyně podle všeho taky.

Ovládání…

Josef
Nevšední zpestření nákupů
Nosnost zvířátka je až 120 kg
1 jízda i permanentky na 5/10 jízd
Varianty (3)
Nevšední zpestření nákupů
Nosnost zvířátka je až 120 kg
1 jízda i permanentky na 5/10 jízd

Že jsou plyšáci jen pro děti? Ale kdepak. Někteří už totiž vyrostli a od té doby si s nimi užijí spoustu legrace i dospělí.

A legrace je s nimi opravdu velká – tihle plyšáci totiž nejsou jen na mazlení, ale dokonce vás povozí na svém hebkém hřbetě!

Nákupy v OC Černý Most tak budou díky Plyš&Go hned veselejší nejen pro vaše ratolesti, ale i pro vás. Užijete si nový druh zábavy, která v obchodních centrech dobývá svět.

Otestováno mama blogerkou

Mama blogerka Katy z blogu Mama live vzala na plyšové jezdce děti (3 a skoro 6 let) i manžela :-D „Bála jsem se, aby děti uměly plyšáky korigovat, ale bylo to úplně v klidu. Barunka neměla jediný problém, je spíš opatrná. Honzík vyrazil a bral to tak, že on jede a koho nemá porazit, ten se musí uhnout  Honza mu šel v patách a pokud by hrozila kolize, zasáhl by.“

Přečtěte si celou recenzi v našem magazínu.

Poprvé i v ČR se můžete svézt na polstrovaných zvířátkách, která uvezou dospělého i s dítětem, mají totiž nosnost až 120 kg. S voucherem můžete zkusit jen 1 jízdu o délce 5 minut, nebo si rovnou pořídit permanentku na 5 či 10 jízd. Tak neváhejte, dokonce vám při tom zahrají i oblíbené dětské songy.

Čeká zde na vás 7 různých zvířátek:

  • oranžový tygr
  • růžový kůň
  • fialový oslík
  • růžový slon
  • hnědý pes
  • strakatá kráva
  • šedivý slon

Blogerka Katy k barvám dodává: „Honzík se rozhodl, že přijme jako chlap skutečnost, že pro „ty nejmenší“ byl k dispozici jen růžový slon. Chtěl jezdit sám bez táty, takže genderovou nevyváženost nekomentoval a chtěl hned vyrazit :-D“

Nahoru