Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pryč s nedokonalostmi: odstranění žilek v obličeji či na nohou

4,4 / 5 Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 24 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jana

Dobrý den, mám rozšířené žilky na obličeji. Kolikrát se doporučuje jít na proceduru a s jakým časovým odstupem. Dále jsem se chtěla zeptat na omezení po zákroku – sluníčko apod. Je riziko, že vzniknou po proceduře jizvy či pigmentové skvrny? Je možné se objednat v pracovní dny po 17 hodině či v sobotu? Jaká je čekací lhůta? Předem děkuji za odpovědi.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Jano, počet opakování je velmi individuální. V obecné rovině by Vám mělo stačit jediné ošetření s tím, že laserovým zákrokem se odstraní „následek“ (existující žilky), nikoli „příčina“ (interní problém obvykle s tlakem v kombinaci s genetickým základem, částečně s Vaším životním stylem apod. – příčiny je nutné řešit na jiných pracovištích, nikoli na dermatologii). Takže za nějakou dobu (obvykle několik dlouhých měsíců až let) neodstraněný zdroj (příčina) vyprodukuje nové žilky. V obličeji to dle našich zkušeností nebývá tak rychlý proces jako na nohou. Ale jak jsme uvedli výše, je to velmi individuální – podle Vašeho organismus, věku, genetiky, životosprávy atd. Pokud jde o pigmentové skvrny – neměly by po zákroku vzniknout, pokud dodržíte pravidla ochrany před sluncem, které Vám paní doktorka řekne v rámci návštěvy. Ošetření obličeje Vám doporučujeme ponechat na takové ty „deštivé sychravé dny“, s nízkou intenzitou slunce a zároveň dobře naplánovat (např. ne abyste nám týden po zákroku odjela na lyže na Dachstein nebo odpočívat do Karibiku :-)). Po 17h máme paní doktorku obvykle v pátek, soboty s paní doktorkou nějaké na podzim mít budeme (nepravidelně). Sledujte prosím naše stránky, případně nám napište Váš email a my Vám pošleme avízo, že máme v sobotu ordinační hodiny… Čekají lhůta je u nás klidně v rozsahu 2–3 dní, ale zrovna u laserového odstranění žilek v obličeji bych být Vámi počkala do října (nebo spíš na počasí s méně sluncem, než je dnes). Anebo přijít můžete „hned“, ale o to víc (disciplinovaněji) se musíte před sluníčkem po zákroku chránit (vynechat celodenní sobotní výlet na kolách a pod.). Přijít může klient, který „celý den pracuje někde zavřený“ a „slunce nevidí ani omylem“ – jestli nám rozumíte… Přejeme Vám úžasný den, ať už děláte cokoliv a ve správný okamžik Vás rádi uvidíme!

Katka

Dobry den,
dekuji za obsáhlou odpověď! myslim si, ze jedno stehno bude na laser a druhé na sklerotizaci… lze koupit voucher za 3590 kc na obe nohy a na miste uvidíme? Katka

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Katko, ano souhlasíme. Kupte si 1 voucher na nohy a na místě se domluvíme, jaká kombinace metod je pro Vás ta nejlepší :-). Příjemný konec léta a až budete mít po dovolené, tak prijďte! Těšíme se na Vás!

Katka

Dobry den,voucher na obe nohy lze pouzit na obe stehna?na jedne noze mam jemne zilky a na druhe silnejsi zilky..pomuze to i pri jedne navsteve??je to ucinne jako sklerotizace?nemusi se nosit puncochy? Dekuji katkA

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Katko, 1 voucher zahrnuje péči lékaře v délce 60 min. Co se za tu dobu stihne, se stihne, ať jsou to stehna nebo lýtka. Obvykle se stihne „všechno“, co si klientka přála řešit (žilky na nohách). Ale objem práce, který se za 60 min. zvládne udělat, záleží ve velké míře na Vás. Na Vaší spolupráci s paní doktorkou. Proč a jak? Protože zákrok jako takový mírně štípe, čemuž se předchází tím, že se ošetřovaná místa předem nachladí. Poté se přistoupí k laserování (teplo). Klient si žádá přestávky na vydechnutí. Jak často si tyto přestávky budete přát a jak dlouhé budou – to záleží jen a jen na Vás a na Vašem odhodlání vydržet mírné nepohodlí. Lékařka je připravená laserovat bez přestávky celých 60 min., aby se stihlo absolutně všechno a abyste měla krásné nožky všude. Také samozřejmě záleží, „kolik toho máte“ na startu. U 95% klientek se to stihnout v pohodě dá – i s přestávkami, nebojte. Důležité je, „aby to vůbec šlo“, tj. aby Vaše žilky na nohách byly opravdu v kategorii drobných pavoučkových metliček v průměru do 1 mm. U větších žilek už je nutná sklerotizace, jak ji zmiňujete (toto ošetření rovněž poskytujeme). Někdy se provádí kombinace – na některé žilky sklerotizace (1. krok), pak nutná přestávka (cca měsíc a víc podle případu) a pak dolaserování (2. krok). Po sklerotizaci je nutné nosit kompresní punčochy, ano (větší žilky). Po laserovém zákroku (menší žilky) je to v některých případech lepší, ale obvykle to není absolutní podmínkou. Principem sklerotizace je sérum aplikované injekčně, principem laserového zákroku je teplo. Velmi zjednodušeně: teplo žilku zataví (spojí), krev jí tudíž nemůže nadále procházet, organismus tuto tkáň vyhodnotí jako nepotřebnou a zadá příkaz k jejímu odstranění. Proces vstřebání a vyloučení tkáně trvá individuálně 5–6 týdnů, podle toho, jak rychle a účinně probíhají ve Vašem těle biochemické procesy. Po ošetření si prosím neplánujte náročnější fyzické aktivity. V případě potřeby Vám rádi zodpovíme další dotazy (např. jak si zákrok správně načasovat s ohledem na Vaše další plány a aktivity), prostřednictvím diskuse zde, anebo po telefonu. Přejeme Vám příjemný letní den a těšíme se na Vás!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru