Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

S dětmi do Herolandu: vstup do herního parku se spoustou atrakcí

4,8 / 5 Heroland Úmonín  (mapa) 83 prodejů

Přehled nabídky

5,0

Úžasné vyžití pro děti, které jsem měla neustále pod kontrolou. Byli jsme tu podruhé a určitě se…

Petra
Jen 8 km od Kutné Hory
Ve vybraných hodinách i jízdy na koních
Park funguje od 15. dubna do 15. října
Varianty (3)
Jen 8 km od Kutné Hory
Ve vybraných hodinách i jízdy na koních
Park funguje od 15. dubna do 15. října

„Anooooooooooooooooooo!“ Tak přesně to děti zakřičí, když se jich zeptáte, jestli se jim líbilo v Herolandu.

Aby ne, vždyť je to učiněný herní ráj. V Herolandu najdete velké dětské hřiště, trampolíny, šlapokáry, vodní svět, obří pískoviště, prolézačky, skluzavky, houpačky, pirátský koráb a nespočet dalších atrakcí včetně jízd na koních ve vybraných hodinách. Nechybí ani ovečky, které si děti mohou pohladit. To vše jen 8 km od Kutné Hory.

Některé atrakce jsou i kryté (pískoviště, vodní svět nebo hřiště s dřevěnými kostkami), takže se tu děti mohou schovat, když počasí nebude přát. A když se budou chtít ochladit? Uprostřed parku je sprška, která jemně fouká vodu. 

Park je otevřený od 15. dubna do 15. října a vy tu můžete být, jak dlouho chcete. Stačí přijít s kódem voucheru a vstoupit do světa her, fantazie a dovádění. Za voucher získáte vstup pro celou rodinu

Co je v Herolandu nejlepší? 

To, že tady děti mohou být samy sebou a dovádět. To, co mají doma zakázáno (běhání, skákání po gauči, lezení na skříň…), je v parku povoleno. Vždyť od toho tu všechny ty prolézačky a atrakce jsou!

Otestováno mama blogerkou

Mama blogerka Katy z blogu Mama live s rodinou strávila v Herolandu odpoledne: „Heroland je takové obrovské hřiště. Mně se moc líbilo, že všude po parku jsou rozeseté dřevěné lavičky, některé i se stolečkem a jiné kryté. Můžete se na některé z nich utábořit, a přesto vám děti nezmizí z dohledu, to mi přijde super. Kromě toho, že vy vidíte odevšad na děti, je park dostatečně kompaktní, a tak mají i děti dobrý přehled o všech atrakcích a volných kapacitách  Takže se neženou do vodního světa, když tam vidí frontu na pumpu, a jdou radši pálit po opeřencích.“

Celou recenzi a spoustu fotek z Herolandu najdete v našem magazínu.

Hřiště je spíš pro menší děti. Ty, které začínají koketovat s pubertou, už nejspíš tak bavit nebude. Mladší ale budou nadšené, ani se jim nebude chtít domů. 

Jak je to s občerstvením? A co toalety? 

Nebojte, nemusíte běhat do křovíčka. V areálu jsou čisté záchody vybavené nočníkem i dětským prkýnkem. V parku je dostupný stánek s občerstvením včetně alkoholických a nealkoholických nápojů. Na místě je možné zapůjčit deky a polštáře, třeba pro rodinný piknik v trávě. Tak kdy dorazíte? 

Nahoru