Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Farmapark pro jednotlivce i rodiny: krmení zvířátek a spousta atrakcí

4,5 / 5 Farmapark Soběhrdy  (mapa) 2 896 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jana

Dobrý den, mrzí mě, že se musím opakovat, myslela jsem, že dotazy jsou dostatečně srozumitelné:
1/ Rodinná vstupenka za 590 Kč (elektronická na webu eshop Farmaparku) zahrnuje v ceně krmení zvířat nebo nikoliv?
2/ Informace o Farmataxi máte uvedeny ve Slevomat nabídce v sekci Příplatky. Je smutné, že o tom nevíte… Prosím o zodpovězení dotazu.
Děkuji.

Farmapark

Dobrý den, ano rodinná vstupenka ze slevomatu i eshopu farmaparku zahrnuje krmení zvířat pro všechny. Co se týče Farmataxi – omlouváme se, ale zřejmě nám zůstali neaktualizované informace z minulé slevové akce. Ovšem Farmataxi je vozíček maximálně pro tři osoby a kočárek bohužel není kam složit. Jsou to vozíčky, jako např. na golfu. Hezký den.

Jana

Ještě jeden dotaz k Farma taxi: Cituji: „Okružní jízda (max. 3 osoby): 150 Kč“
Je možné vzít čtvrtou osobu (dítě pod 3 roky) na klín nebo je striktně omezeno na 3 osoby nehledě na věk a výšku? V případě využití Farma taxi, je možné s sebou vzít složený golfový kočárek nebo případně někam bezpečně uložit po dobu jízdy (mimo taxi)? Děkuji.

Farmapark

Dobrý den, prosím o informaci, kde jste nalezla tento text. Na webových stránkách, ani zde u popisu není. Děkuji za informaci. Hezký den.

Jana

Dobrý den, navazuji na dotaz níže (před měsícem od Danča, Vaše odpověď a kopíruji)
Můj dotaz navazující: V ceně elektronické rodinné vstupenky (eshop Farmapark) je zahrnuto krmení (5× 30 Kč v ceně) nebo se krmení platí zvlášť? Stran krmení obecně: Platí se vždy za každou osobu nebo je možné jen pro děti (rodiče pro dozorování musí mít „krmící náramek“?) Děkuji.

Danča
před měsícem
Dobrý den, ráda bych se zeptala :) v čem je „lepší/výhodnější“ rodinná vstupenka přes Slevomat než když si ji koupím elektronicky přímo na stránkách Farmaparku? Cena je stejná.. rozdíl je „jen“ v platnosti voucheru a + volná dětská vstupenka do dětského koutku Rio v OC Green Park Benešov?? To je ta výhoda?? Děkuji za reakci…
Farmapark
před měsícem
Dobrý den, výhodné jsou obě stejně, není mezi nimi rozdíl. Hezký den.

Farmapark

Dobrý den, nerozumím Vašemu dotazu. Můžete prosím napsat, jaká je Vaše otázka? Zda je vstupenka do Bamboo herny pouze u vstupenky ze slevomatu a z eshopu ne? Děkuji a hezký den :-)

Lucie Hejdová

Dobrý den, pokud si koupim rodinné vstupné, 2+3 děti, to krmeni platí pro všechny? Resp. ten náramek dostanou všichni, nebo jen jeden?
 Děkuji

Farmapark

Dobrý den, paní Hejdová,
krmení platí pro všechny.
Hezký den.

Veronika Jirutková

Dobrý den,pokud využiju voucher u vás ve farmaparku,mohu ho ještě potom použít v dětským koutku v Benešově jindy,když tam je platnost do příštího léta?

Farmapark

Dobrý den, paní Veroniko,
samozřejmě ve Farmaparku načtou číslo voucheru scanerem a poté Vám vstupenku nechají a můžete jej využít poté v amazonské herně v Benešově. Těšíme se na Vás :-)

Alena

Dobrý den. Můžete mi říct, kde na Opatově Farmabus staví a je nějak speciálně označen a jak často jezdí tam a zpět na Opatov? Děkuji za odpověď a zdravím, Alena

Farmapark

Dobrý den, paní Aleno,
Farmabus odjíždí z Opatkova v 9:30 a 11:30 hod. Zastávka je viditelně označena po výstupu z metra Opatov. Zpět z Farmaparku jezdí 17:10 a 19:10 hod.

Pavla Konupcikova

Dobry den, je možné kombinovat volnou vstupenku z Bambule pro dítě a dospělé zakoupené přes Slevomat? Děkuji

Farmapark

Dobrý den,
samozřejmě to možné je.
Těšíme se na Vás.

Hanka

Dobry den, do jdy je platnost voucheru. v aplikaci v mobilu to nphu najit. dekuji

Farmapark

Dobrý den, do 30.6.2019.

Lenka Krejčová

Dobrý den, proč mi do SMS přišla platnost voucheru od 18.7.2019–30.6.2019, když píšete že lze využít hned?

Děkuji

Krejčová

Farmapark

Dobrý den, to bude zřejmě omyl. Voucher lze samozřejmě využít ihned po zakoupení. Hezký den.

Pavel J

Dobrý den,
mouhu se zeptat nemám tiskárnu da se uplatnit sleva přes mobilni telefon
 děkuji

Farmapark

Dobrý den, samozřejmě, máme scannery na pokladnách. Hezký den.

Roman Stejskal

dobrý den, dá se u vás zaplatit přes benefit plus. děkuji za odpověď .

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Stejskale, ano je to možné. Mrkněte na tento odkaz: https://www.slevomat.cz/cafeteria. Tam se dozíte víc. Pěkný den!

Léňa Křesadlová

Dobry den, mohou k vam i pejskove? Predem dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den,
bohužel ne, domácí mazlíčci mají vstup zakázán.

S přáním hezkého dne
Slevomat

PETRA

Dobrý den, co je vyplatí z vaší nabídky 2 dospělý a jedno dítě?

Slevomat.cz

Dobrý den, v tomto případě vyjde výhodně koupit 2× lístek pro dospělou osobu a 1× dětský lístek. Pěkný den a fajn zábavu :)

Iveta

Dobry den,
tak ve Farmaparku uz jsem vouchery uplatnila. A kdyz ted budu chtit jet do te herny v Benesove, tak ukazu stejny voucher, kdyz je v cene? Bude doufam platit, kdyz uz jsem ho uplatnila ve Farmaparku.

Dekuji za osvetleni.
 Iveta

Farmapark

Dobrý den, paní Iveto, ano přesně tak jak píšete – voucher je platný i v Benešově :-)

Veronika Patočková

Dobry den, v cem spociva sleva, kdyz cena za dospeleho je uvedena na strankach parku 150 korun??? A za dite 120? Dekuji

Farmapark

Dobrý den, tyto ceny, které jsou na stránkách, tak jsou mimo sezónu – tedy od 31.10. 2018 do 31.5. Hezký den.

Radek Souček

Dobrý den, chtěl bych Vás upozornit na chybu kterou máte v nabídce. Uvádíte, že standardní cena vstupného pro dospělou osobu je 250 Kč. Ve skutečnosti je to 220 Kč. U dítěte uvádíte standardní cenu 210 Kč přitom je pouze 180 Kč. V případě, že je to chyba tak to prosím opravě. V případě, že je to záměr tak je to smutný.

Farmapark

Dobrý den, pane Součku, chyba to určitě není a záměr také ne! Cena vstupu pro dospělou osobu je opravdu 250 Kč – (vstup 220 Kč + krmení zvířat 30 kč za osobu) – které máte v ceně zahrnuto také). Stejně tak jako u dětské vstupenky – normálně stojí 180 Kč + 30 Kč/krmení zvířat. Nejedná se o klamavou reklamu, nebo chybu. Ve zlevněné vstupence je vždy zahrnuto nyní i krmení zvířat a tyto ceny co jsou tam uvedeny před slevou jsou platné. Hezký den.

Ruda

Dobrý den kolik zaplatím zaplatím za dva dospělé a děti 3 roky a 1 rok

Slevomat.cz

Krásný den, Rudo, děti do 90 cm mají vstup zdarma, proto máte nejlepší si koupit dva vouchery pro dospělé a jeden pro dítě, celkem za 537 Kč :-) Hezký večer.

Kateřina Součková

Cena vstupenky za 2 dospělé a 2 děti…??? Děkuji

Farmapark

Dobrý den, v tom případě si kupte rodinnou vstupenku za 590 Kč, protože ta zahrnuje 2 dospělé a až 3 děti do 15– ti let.

Katka

Dobrý den ,kolik je příplatek za plavání s lachtany? Děkuji a přeji krasny den

Farmapark

Dobrý den, paní Kateřino, plavání s lachtany stojí 990 Kč/ osoba. Těšíme se na Vás.

Lenka O´Callaghan

Dobrý den, rodinná vstupenka může být pro 1× dospělý a 3× dítě (4,8,12 let)? Dále bych se chtěla zeptat, zda-li můžeme využít autobus z Opatova tam a zpět zdarma a jestli se musí rezervovat? Moc děkuji.

Farmapark

Dobrý den, paní Lenko, pokud využijete náš farmabus je potřeba jej rezervovat na rezervace@farmapark.eu. Cena vstupného je při využití farmabusu – 150 Kč pro děti i dospělé. Vstupenky si zakoupíte s voucherem z autobusu u pokladny v areálu. Hezký den.

Gabriela Procházková

Dobrý den dítě na rodinné vstupence je považováno do 14,99 ? nebo jen do těch osmi let? Na rodinnou bych šla s mamkou a dcera 10 a dva chlapci 12 je možné? ( 2 dospělé + 3 děti)

Farmapark

Dobrý den, paní Procházková, dítě je považováno do 15– ti let.

Gabriela Škorpíková-Soušková

Dobrý den, poukaz je platný hned od zakoupení. Tudíž i teď o prázdninách? Děkuji moc.

Farmapark

Dobrý den, ano je platný hned po zakoupení. Hezký den.

Krechlerová Radmila

chtěla bych v Soběhrdech někde s dětmi přespat. Můžete mi doporučit něco úplně nejbližšího? jsem babička 61 let a dítě 2 a 5 let.

Farmapark

Dobrý den, paní Krechlerová, zde zasílám odkaz na ubytovací možnosti ve spolupráci s našimi partnery http://eshop.farmapark.eu/. Hezký den.

Lenka Štemberová

Dobry den, jsem na chate a nemam moznost zde vytisknout voucher. Budu moc ukazat voucher v mobilu? Dekuji.

Farmapark

Dobrý den, ano samozřejmě, to není problém.

Jana Novotná

Dobrý den,
Chci se zeptat, zda-li když si u vás zakoupíme jednu dospělou vstupenku plus máme dětskou z bambule může využít farmabus. A zdali může krmit zvířátka syn, když já nebudu ale budu to mít zakoupené se svojí vstupenkou. Děkuji mockrát

Farmapark

Při využití našeho farmabusu bude mít každý cestující vstupenku za zvýhodněnou cenu 150 Kč, včetně krmení zvířat ZDARMA. Děti do 3 let nebo 90 cm mají vstupné zdarma i při využití Farmabusu. Nelze kombinovat s jinými zvýhodněným vstupným, nebo volnými vstupenkami zdarma z hračkářství Sparkys, Bambule, Hm studio, Cinestar, nebo portálu Slevomat.

Renáta Marková

dobrý den mohou jít děti ve věku 9 a 13let a 1 dospělý ? děkuji Marková.

Slevomat.cz

Dobrý den, Renáto. Samozřejmě, že to takto bude možné. Akce se doporučuje dětem od 1 roku do 8 let. To ale neznamená, že nemůžete přijít a udělat si tak příjemné odpoledne s dětmi. Krásný zbytek dne přeje, Honza. :-)

Klára Sabatino

Dobrý den, mám stejný dotaz jako paní Hanka pře dvěma dny, na který jste zatím neodpověděli. Děkuji za odpověď.
Hanka – Dobrý den, mohu koupit vstupenku pro dospělého na slevomatu a současně využít vstupenku zdarma pro dítě, kterou jsme obdrželi za nákup v bambuli? děkuji

Farmapark

Dobrý den, ano můžete. Paní Hance jsme odpovídali jen zaslala svůj dotaz omylem dvakrát takže asi není vidět. Hezký den.

Lucie Bylková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli platí vstupné o letních prázdninách jak je psané u cesty busem? Já jen, jestli jsem to správně pochopila.
Děkuji, hezký den a s pozdravem Lucie

Farmapark

Dobrý den, ano při využití farmabus je zlevněné vstupné na 150 kč, nelze však kombinovat s dalšími akčními vouchery. Tedy pokud využijete farmabus zdarma platí se vstupné na místě 150 kč. Hezký den.

Jana

Dobrý den, může se dítě po Farmaparku pohybovat na koloběžce? Díky za informaci.

Farmapark

Dobrý den, paní Jano, nemělo by to být překážkou, pokud nebude ohrožovat ostatní návštěvníky. Hezký den a těšíme se na Vás.

hanka

dobrý den,
mohu koupit vstupenku pro dospělého na slevomatu a současně využít vstupenku zdarma pro dítě, kterou jsme obdrželi za nákup v bambuli?
 děkuji

Farmapark

Dobrý den,
Ano je to možné. Hezký den.

Radka

Dobry den, v nabidce mate nejspis spatne uvedenou oteviraci dobu.. Uvadite, ze Po-Pa je zavreno, na strankach, ze maji otevreno denne. Prosim o opravu event. uvedeni spravne oteviraci doby.. Dekuji predem!

Farmapark

Dobrý den, paní Radko, zůstala tam otevírací doba ze zimních měsíců. Opravíme to a děkuji za upozornění. Hezký den.

Danča

Dobrý den,
ráda bych se zeptala :) v čem je „lepší/výhodnější“ rodinná vstupenka přes Slevomat než když si ji koupím elektronicky přímo na stránkách Farmaparku? Cena je stejná.. rozdíl je „jen“ v platnosti voucheru a + volná dětská vstupenka do dětského koutku Rio v OC Green Park Benešov?? To je ta výhoda?? Děkuji za reakci…

Farmapark

Dobrý den, výhodné jsou obě stejně, není mezi nimi rozdíl. Hezký den.

Sabrina

Dobrý den, mohou si rodinné vstupné koupit 2 maminky? Nebo si rodinné vstupné může koupit pouze pár muž-žena? Děkuji za odpověď.

Farmapark

Dobrý den, paní Sabrino, samozřejmě mohou. Hezký den,

Lukáš Novotný

Dobrý den je možné i z kočárkem do autobusu a platí vstupné i dítě do 3let? Děkuji za odpověď N.

Farmapark

Dobrý den, Lukáši, ano s kočárkem do autobusu není problém, vozí se v zavazadlovém prostoru. Děti do 90 cm mají vstup zdarma. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru