Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Nahlédněte do světa nevidomých: dvě vstupenky na Neviditelnou výstavu

4,9 / 5 Neviditelná výstava Praha - Nové Město  (mapa) 1 629 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Suchomelová

Dobrý den,
zajímalo by mě (v nabídce neuvádíte), jestli vstupenka platí pro jednu osobu, nebo dvě.

S pozdravem

Suchomelová

Neviditelná výstava

Vážená paní Suchomelová, jeden voucher platí pro dvě osoby – viz popis nabídky: „V ceně 2 vstupenky na Neviditelnou výstavu“. Neviditelná výstava

Jana Vnenková

Dobrý den, jak dlouho trvá prohlídka? Děkuji za odpověď.

Neviditelná výstava

Vážená paní Vnenková, prohlídka trvá 60 minut. Čas strávený ve viditelné části výstavy je zcela na Vás (doporučujeme si na viditelnou část vyhradit cca 20 minut). Neviditelná výstava

Jana

Dobrý den,
je možné si k voucheru ze slevového portálu doplatit neviditelnou večeři? Měla bych zájem i o tu, ale vstupenky budu kupovat prostřednictvím slevového portálu, která se vztahuje pouze na výstavu.
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Krásný den, Jano, je nám to moc líto, ale neviditelnou večeři je nutné zakoupit přímo od poskytovatele. Na Slevomatu naleznete opravdu jen vstupenky. Každopádně výstava je výborná, moc si ji užijte! Mějte se krásně.

Alexandra

Dobrý den, rádi bychom během pobytu v Praze návštivili také vaší výstavu, nicméně máme toho naplánováno spoustu a nevíme jak to bude časově výchazet – jak moc dopředu je nutná rezervace, popř. je bezpodmínečně nutná nebo se můžeme doslova z minuty na minutu rozhodnout a přijít? Předem děkuji :)

Neviditelná výstava

Vážená p. Alexandro,
rezervace předem je rozhodně jistější, ale pokud neznáte dopředu svůj časový harmonogram, doporučuji alespoň zavolat na naši recepci (+420 777 787 064) a ověřit si jestli jsou volná místa, případně kdy je nejbližší volná prohlídka.

S pozdravem a přáním hezkého dne.

Jakub Matuštík

Neviditelná Výstava

Olga

Dobrý den. Zajímalo by mne, jestli se v některých částech výstavy používají klapky na oči, nebo je všechno co nemáme vidět umístěné ve tmě a oči si nemusíme zakrývat. Děkuji.

Neviditelná výstava

Vážená paní Olgo,
ve tmavé části výstavy, je tma, tam se klapky nepoužívají. Ve viditelné části jsou pomůcky, hry pro nevidomé. když je chcete vyzkoušet, tam máte možnost používat klapky. Přeji Vám hezký den.
Neviditelná výstava

Eva Košťálová

Dobrý den,
zajímalo by mě kolik se doplácí za děti nad 7 let.
Děkuji za odpověď. Eva.

Neviditelná výstava

Vážená paní Evo,
vstup pro dítě je přes týden 190Kč a o víkendu 210Kč. Krásný pondělní den Vám přejeme.
Neviditelná výstava

Jan B.

Dobrý den, je možná prohlídka v angličtině

Slevomat.cz

Hezký den, Jane,

Konají se tu i prohlídky v cizích jazycích, u těch se doplácí 50 Kč/osoba. Příplatek se platí až na výstavě. Mějte se krásně!

Marketa Popelkova

dobry den, proc je preskrtnuta puvodni cena 480, kdyz i po zvyseni ceny vstupneho od 1.7.2018 je celkova cena za dve dospele osoby 440 Kc?

Neviditelná výstava

Vážená Paní Popelková,
220 Kč je cena pouze pro dospělé vstupenky během všedních dnů. O víkendu stojí dospělá vstupenka 240 Kč (za dvě osoby tedy 480 Kč). Vouchery je možno využít i o víkendu, proto je původní cena taková. Neviditelná výstava

Stanislava Krejčová

Dobrý den, je možné vstupenky použít i na druhou část výstavy? Tu první jsme již absolvovali a moc se nám líbila. Děkuji

Neviditelná výstava

Vážená paní Krejčová,
co přesně myslíte druhou částí výstavy? Pokud máte na mysli viditelnou část, kde jsou vystavené hry a pomůcky pro nevidomé, tak tato část je součástí vstupenky. Pokud jste tu už byli, můžete kdykoliv přijít a viditelnou část si prohlédnout zdarma. Pokud máte na mysli něco jiného – například prohlídku pro pokročilé, tak na tu se bohužel voucher nevztahuje. Neviditelná výstava

Dana

Dobry den,
dite, kteremu je 7 let ma jeste vstup zdarma nebo jiz plati?
Dekuji za odpoved

Neviditelná výstava

Dobrý den, vstup zdarma je do 7 let včetně. Neviditelná výstava

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru