Vykostěné pečené koleno s hořčicí, křenem, salátem a pečivem
Přehled nabídky
Když člověk padá hlady, měl by padat na kolena.
Pečené koleno je stálicí české kuchyně. A v restauraci Legerka je umí připravit výtečně. Navíc si na něm pochutnáte s křenem, hořčicí, zelným salátem a ošatkou pečiva. Nemusíte si ani dělat starost s kostmi, protože koleno je vykostěné. Kilo takového pečeného kolena je ideální pro dva, ale záleží i na hladu a apetitu. Nebo vyražte s partou přátel a dejte si kolena rovnou dvě.
K dobrému jídlu patří také dobré pití, třeba točený Kozel nebo Pilsner Urquell. V nápojovém lístku najdete také víno, Kofolu nebo malinovku.
Tip pro řidiče: Auto klidně můžete nechat doma. K Legerce se pohodlně dostanete MHD. Například autobusová zastávka Dětská nemocnice Karlov je jen 200 metrů od restaurace.
A na co zajít příště? Třeba na pečená křídla.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.