Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

SUV Tesla X P90D: nejrychlejší elektromobil v ČR s výkonem 770 koní

ELEKTRIKCARS (3 pobočky) Praha  (mapa) 9 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Novák

Dojezd bych během jednoho dne nezkoušel, jinak na tom proděláte kalhoty! To by nezaplatil ani Čupr, raději si pronajměte tramvaj :-)

Jinak s tím jediným vozem nemáte pravdu, asi koukáte do jiného registru. Nejspíše do registru vozidel Čečenské republiky – toto si často lidé pletou. O levnější konkurenci asi už nemá smysl psát. Děkuji za pochopení.

Slevomat.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaši zprávu a názor. Pěkný den

Ing.Svejkovský Václav

Mohu se zeptat na dojezdovou vzdálenost na jedno nabití? Průměr.

ELEKTRIKCARS

Dobrý den, průměrný dojezd je cca 405km na jedno nabití, délka nabíjení na Tesla Superchargeru je cca 20minut. Děkujeme

Díky bože za Google

Jak píši přispěvatelé nademnou,není opravdu problém sehnat lepší nabídku a to mimo Slevomat.😉ten nájezd a kilometrovné je trapné.😕

ELEKTRIKCARS

Dobrý den, děkujeme za názor, pokud tentýž model a typ uvedete kde se zapůjčuje levněji, budeme nabídku upravovat. Bohužel dle registru vozidel je v ČR pouze jeden kus. Děkujeme za pochopení.

Novák

Ano vážení, skutečně konkurence nabízí více muziky za méně peněz. Asi jich v ČR bude více než 1/1000, nemluvě o směšném limitu kilometrů. Doporučuji alespoň základní rešerši internetu :)

ELEKTRIKCARS

Dobrý den, bohužel, Tesel modelu X v upravě signature bylo opravdu vyrobeno pouze jen 1000kusů. Pokud srovnavate s konkurencí musíte srovnavat i stejne vozy a stejne vykony. Je rozdíl ridit vuz v nizsi vybave a s nižším vykonem, ci s maximalnim vykonem a maximalni vybavou. Záleží pouze na zákazníkovi, zdali si vybere levnější Teslu, s vyšším najezdem. Nebo hi-tech výbavu, které ovšem i odpovídá cena. Děkujeme za pochopení.

Novák

Konkurence nabízí stejný model s vyšším nájezdem v ceně za nižší cenu než Vaše nabídka na tomto slevovém portále :)

ELEKTRIKCARS

Dobrý den, netušíme, kde jste tuto nabídku nalezl. Jedinou nabídku konkurence jsme nalezli na Teslu model S. My ale nabízíme Teslu model X v úpravě Signature a s nejvyšším možným výkonem, kterých bylo vyrobeno pouze 1000kusů pro celý svět. Dekujeme za pochopení.

Radek Dvorak

100km na den? To je trošku výsměch, nemyslíte? Respektive v případě týdenního zapůjčení jen 71 km za den?? To si člověk dojede vlastně akorát na Zličín a hned musí zpátky, aby auto vrátil na Černém mostě… a konec…

ELEKTRIKCARS

Dobrý den, omlouváme se, ale pravděpodobně jste jen špatně pochopil nabídku. S vozidlem můžete najet neomezeně kilometrů, kde v ceně zapůjčení je 100km zdarma a poté každý další je za příplatek. Děkujeme za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru