Nekonečně lahodná sushi hostina – All you can eat
Přehled nabídky
Dostanete Naashup shushi, aneb jak říká česko-japonské přísloví Hubu zde rozhodně sushit nebudete.
Vydejte se do věhlasného podniku Popular Restaurant & Sushi v centru města, kde mistři kuchaři připravují božské japonské jednohubky. S dnešní nabídkou se před vámi otevírá svět pestrých a exotických chutí. Navíc můžete od všeho ochutnat, kolik si jen budete přát.
Speciální akce All you can eat probíhá po celou neděli a v pondělí od dvou hodin odpoledne. Nejprve okusíte něco z japonských předkrmů a hned na to se směle pustíte do koštování mnoha lahodných sushi variant.
Předkrmy, které vám naservírují:
- Japonská smažená taštička s masem a zelím
- Polévka dle aktuální nabídky
- Malý salátek se sezamovým dresinkem
Potomco bude váš žaludek nastaven na japonskou kuchyni, už se můžete věnovat pouze sushi, jak dlouho si budete přát.
Co všechno můžete ochutnat:
Nigiri – Váleček japonské octové rýže nesoucí plátek syrové mořské ryby, mořské plody, zeleninu či ovoce.
- Sake (losos)
- Saba (marinovaná makrela)
- Suzuki (mořský vlk)
- Kani-kama (krabí tyčinka)
- Avocado (avokádo)
- Tuna salada (tuňáková pomazánka)
- Dashimaki (japonská omeleta)
Maki – Nejznámější způsob servírování sushi – rolka plněná octovou rýží, rybami a dalšími ingrediencemi, obalená chutnou mořskou řasou Nori.
- Oshinko (nakládaná ředkev)
- Kappa (čerstvá okurka)
- Shitake (japonská houba)
- Avocado (avokádo), Tamago (vaječná omeleta)
- Kanpyo (naložená dýně)
- Kani-kama (krabí tyčinka)
- Sake (losos)
- Suzuki (mořský vlk)
- Saba (marinovaná makrela)
- Spice sake (losos v pikantní omáčce)
Ura Maki – Tzv. obrácené Maki. Rulička pochutin je obalena rýží zvenku a ozdobená sezamem či kaviárem.
- Salada tuna (pomazánka z čerstvého tuňáka, pažitka)
- Sake (losos, avokádo, okurka, kaviár z létajících ryb)
- Yasai (okurka, avokádo, ředkev, sezamové semínko)
- Kani (krabí tyčinka, okurka, ředkev, avokádo, kaviár z létajících ryb)
Kvalita a čerstvost
Popular Restaurant & Sushi nabízí prvotřídní servis a především špičkový gastronomický zážitek vykouzlený z kvalitních surovin. V restauraci vaří vynikající kuchaři – Miloš Linhart (2003–2010 Hotel Four Seasons Praha, Florencie) a Julius Surmaj (2005–2012 Japanese restaurant Katsura).
Restaurant se nachází v centru města, disponuje oddělenou kuřáckou a nekuřáckou částí. Malí labužníci ocení speciální dětské menu.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.