Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Choco-Story: Prohlídka muzea, workshop a degustace čokolády

4,6 / 5 Muzeum čokolády Choco-Story Praha - Staré Město  (mapa) 512 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Ivis

Dobry den ,kdyz mame Ztp!P je nejaka sleva?Nebo jsi mame koupit 2 vstupenky na slevomatu? Byvaji ty prohlidky sobotu a v nedeli,je treba se objednat dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivis, v rámci této akce nemáme dodatečné slevy pro zákazníky s průkazem ZTP/P. Je potřeba si tedy koupit vouchery na Slevomatu, které jsou levnější než při přímém nákupu. Rezervaci je potřeba provést předem v tomto rezervačním formuláři zde: http://slevomat.choco-story-praha.cz/. Otevírací doba je od pondělí do neděle od 9:30 – 19 hodin, kdy je možné voucher využít. Pěkný den

Tomáš Haltmar

Přeji Vám pěkný den,

používáte ve své výrobně tuky z palmy olejné (palmový tuk)?

Děkuji Vám za odpověď,

 Tomáš

Muzeum čokolády Choco-Story

Dobrý den, ve výrobě palmový tuk nepoužíváme. Jediným tukem v naší čokoládě je kakaové máslo.

Kamila

Dobrý den, ráda bych do vašeho muzea vzala děti, mám však jedno velmi malé (půl roku), které s námi musí. Je tedy možné vstupenku s workshopem zakoupit starším (12 a 9 let) s tím, že na workshop půjdou samostatně a já bych s miminem počkala, pokud je to možné v muzeu (koupila bych si vstupenku samozřejmě a ráda, protože čokoládu miluju) případně mimo, pokud by kočárek překážel? Děkuji

Muzeum čokolády Choco-Story

Dobrý den, starší děti mohou jít na workshop samostatně, ovšem i vy můžete být s miminkem přítomna. Problém s kočárkem je ten, že muzeum není bezbariérové a do muzea vedou strmé schody.

Eliška

Dobrý den, nevšimla jsem si, jestli lze poukaz stornovat?
Dál bych se ráda zeptala, co akceptujete jako studentský průkaz (nestačilo by třeba poslední vysvědčení)? Platí studentská sleva vůbec i o prázdninách?

Muzeum čokolády Choco-Story

Dobrý den, ohledně storna voucheru kontaktujte prosím přímo slevomat. Student je u nás do 26 let a jako studentský průkaz akceptujeme vše, z čeho je studium zřejmé a ano, studentská sleva platí i o prázdninách.

Jiří Ščudlík

Dobrý den, děkuji za odpověď mám ještě jeden dotaz, máte v nabídce 2+3 děti nebo to musím koupit zvlášť 2+2 + 1 dítě. Děkuji za odpověď

Muzeum čokolády Choco-Story

Dobrý den, v nabídce máme rodinné vstupné pouze 2+2.

Jiří Ščudlík

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi touto nabídkou a nabídkou na stránkách „toho muzea“ na jejich stránkách je to podstatně levnější.
Děkuji za odpověď

Muzeum čokolády Choco-Story

Dobrý den,
Akce na Slevomatu obsahuje vstupné a workshop, což by vás koupí přímo v muzeu stálo 270,– + 199,–, tedy celkem 469,– Kč

Moňala Losmanová

Dobrý den, v případě slevy na studenta není uveden věk? Je to neozmezné nebo pouze do věku 26 let? Děkuji, Losmanová

Muzeum čokolády Choco-Story

Dobrý den, student je u nás do 26 let.

Markéta Valterova

Dobrý den, je nutné se předem objednat, nebo lze vstupenku koupit přímo na místě.
Děkuji :-)

Muzeum čokolády Choco-Story

Dobrý den, vstupenky do muzea lze zakoupit přímo na recepci, ale ne kupony slevomatu. V čase prázdnin se objednávat nemusíte.

Lenka Troszoková

Dobrý den, jak je to prosím u menších dětí (do šesti let)? Pokud mají vstup zdarma, netýká se jich ani žádná ochutnávka čokolády? To si totiž s naším pětiletým moc nedovedu představit, že by se měl na nás jen dívat :-D A ohledně workshopu – mám děti 8 a 5 let, pokud bych měla jeden dětský voucher na starší dceru a jeden na sebe, je možné syna zapojit na workshopu místo mě nebo s mojí pomocí? Beru to hlavně jako zážitek pro děti. Děkuji

Muzeum čokolády Choco-Story

Dobrý den, i ten, kdo má vstup zdarma je návštěvníkem muzea, tudíž může ochutnávat čokolády kolik zvládne. Pokud si koupíte voucher pro dospělého a dítě, a půjde s Vámi ještě neplatící dítě, můžete svůj workshop nechat udělat dítěti. Celkem budete mít zakoupené 2 workshopy.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru