Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Roční online kurz angličtiny + 1 přístup pro druhou osobu zdarma

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Eva Bartošová

Dobrý den,
Kurz mě docela zaujal, slovíčka, fráze OK, jen mám jako začátečník problém se cvičeními z gramatiky – už od prvních lekcí obsahují věty mně naprosto neznámá slovíčka… těžko mohu správně použít nastudovanou gramatiku, když jen tuším, oč se ve větě jedná. Tudíž vyzkouším všechny možnosti metodou pokus omyl, aby mě systém pustil dál a nezanechá to ve mně žádný hmatatelný výsledek.
Zdravím, EB

Speaking Friends - jazykové kurzy online

Dobrý den, paní Evo. Nejdříve si projděte několik lekcí slovíček a frází. Nespěchejte s gramatikou. Přijde to přirozeně a pak Vám slovíčka již nebudou neznámá :-)

Filip Kraic

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se v testu zvyšuje náročnost lekcí. Zda jsou i testy na kombinace gramatik například určit kdy je přítomný čas prosty a kdy průběhový, zvolit správný způsob vyjádření budoucnosti atd? Případně jakou úroveň angličtiny má kurz? Předem děkuji, za odpověď.

Speaking Friends - jazykové kurzy online

Dobrý den, úroveň je od začátečníků po středně pokročilé. Testy na kombinace gramatik tak, jak jste to opsal, v kurzu nejsou. Jsou tam však cvičení z gramatiky, ze slovíček, z frází. U gramatiky budete skládat věty z jednotlivých částí, označovat správnou odpověď z různých možností, a taky vyplňovat chybějící části vět. Kurz si můžete zdrama vyzkoušet na stránkách https://www.speakingfriends.com/cz/

Kamil

Dobrý den,
a přístup do všech jazyků stojí kolik?
Děkuji za odpověď.

Speaking Friends - jazykové kurzy online

Dobrý den, pane Kamile. Nabídka pro přístup do všech jazyků zatím bohužel ještě není dostupná, takže Vám momentálně cenu ještě neumíme říct, ale zvažujeme tuto možnost do budoucna.

Mirka Soukupová

Dobrý den, mám dotaz chtěla bych i nadále pokračovat v italštině, je možné místo angličtiny zvolit roční kurz italštiny ? Děkuji za odpověď

Speaking Friends - jazykové kurzy online

Dobrý den, paní Mirko. Ano, je to možné, stačí nám po uplatnění voucheru napsat email, abychom Vám změnili jazyk :-) Případně můžete počkat přímo na nabídku italštiny. Přejeme příjemné učení!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru