Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Prémiový on-line kurz s mezinárodním certifikátem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
xxtrouble

Dobrý den,


chtěla bych se zeptat, když si koupím licenci na půl roku, tzn. že bych do půl roku tento kurz měla zvládnout. Chápu to správně? Je možné tento kurz zvládnout dříve? Třeba za měsíc při intenzivním plnění úkolů a učení se? 


Děkuji za odpověď.
Klára

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda když si zakoupím roční licenci dne 26.5.2013 ji mohu aktivovat např. až 26.5.2014? Odvíjí se zahájení platnosti od zakoupení voucheru nebo od aktivace na uvedených stránkách?

TransformLine - Premium

Dobrý den,
platnost se odvíjí od aktivace na našich stránkách, aktivaci lze ovšem provést po dobu platnosti kupónu tedy do 14.6. nejpozději.

Jana Röslerová

Dobrý den,
mě by zajímalo, zda je možné ze systému tisknout, až už sl.zásobu, články a jiné? Nabídka je velice lákavá, jsem na mateřské a jazyk se mi bude hodit do budoucna. Děkuji

TransformLine - Premium

Dobrý den,
děkujeme, že se Vám naše nabídka líbí. Články lze ze systému tisknout standardní cestou (stejně jako vše ostatní). Slovíčka se dají navíc filtrovat, vytvářet si vlastní sestavy, exportovat do pdf a tisknout. Navíc je zde i možnost efektivního procvičování zakrývání, přehráváním a doplňování, dopisováním apod.
Přejeme příjemný večer.

Kristýna Pešková

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda po složení zkoušky a získání certifikátu B2,je certifikát platný po celý můj život nebo zda se musí po nějaké době obnovovat.

TransformLine - Premium

Dobrý den,
po složení zkoušky je Váš certifikát platný po celý Váš život, obnovovat se nemusí.

Ladislav Výsmek

Dobrý den,
chci se zeptat zda je u vašeho kurzu i nějak zkoušena výslovnost. Například u jiných programů byla možnost mluvit do mikrofonu a ono to psalo shodu, jestli správně vyslovuji. Pokud ne, tak jestli alespoň je tam hodně zvukových nahrávek.

Děkuji za odpověď.

TransformLine - Premium

Dobrý den,
technologie dnešní doby neumožňují kvalitně naprogramovat tuto funkci. Každé slovíčko či věta má velmi, velmi širokou škálu správných, ale i špatných variant výslovnosti. Proto každý systém, který v současnosti tuto funkci nabízí, jí musí nastavit na velmi vysokou míru tolerance a tudíž je studentovi k ničemu – funkce je pak ve své podstatě nefunkční a vytváří studentovi falešný obraz o jeho výslovnosti. Každý, kdo Vám pak tuto funkci nabídne, nejedná férově.
Jinak v našem systému je velké množství nahrávek. Jednak máte možnost přehrát si každé jednotlivé slovíčko kdekoliv v textu a rovněž máme nahrané všechny články k lekcím. Dále naleznete i další nahrávky (gramatických částí lekce apod.).

Elena

Dobrý den,
pokud zakoupím půlroční licenci na 6 měsíců, znamená to, že ode dne registrace budu mít přesně půlroční přístup ke všem úrovním kurzu? A mohu si poté ještě dokoupit další licenci, pokud např. budu chtít pokračovat?
Děkuji za odpověď.

TransformLine - Premium

Dobrý den Eleno,
je to jak říkáte, ode dne registrace získáte přístup ke všem úrovním a funkcím systému bez jakéhokoliv omezení a to po dobu platnosti licence. Jsme jedni z mála, kteří Vás nenutí neustále přikupovat další a další kurzy a služby.
Licenci si navíc můžete kdykoliv prodloužit a to nejen po skončení licence, ale i v jejím průběhu (v tom případě se stávající licence prodlouží o délku nové).

Martina

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak moc je tato zkouška TSPL uznávaná jak u nás i v zahraničí? Moc tento druh zkoušek neznám – spíše jsou známé FCE a jiné Cambridge zkoušky. Dají se tyto zkoušky s FCE srovnávat – pokud je člověk udělá na B2?
Děkuji předem za odpověď.

TransformLine - Premium

Dobrý den Martino,
certifikát je vyhotoven v češtině i angličtině a je určen pro Čr i zahraničí. Nejvyšší certifikát, který zle aktuálně u nás získat (B2), je obtížnostně srovnatelný se zkouškou FCE.

Markéta

Dobrý den, mám podobný dotaz jako Iveta. Vzhledem k velmi nepravidelné pracovní době včetně práce o víkendech se nemohu přihlašovat pravidelně ve stejný den ani hodinu. Je jedno které 3 dny v týdnu a v jakou hodinu bych se přihlašovala? A ještě jeden dotaz je to vhodné i pro někoho kdo se chce naučit nový jazyk a nikdy před tím se ho neučil? Děkuji za odpověď :-)

TransformLine - Premium

Dobrý den,
čas, který pro studium uvádíme, je pouze doporučený, v rámci zakoupené licence Vám nedáváme žádná omezení. Můžete studovat kolik hodin denně chcete a v jakýkoliv den si vyberete. Po dobu platnosti licence můžete studovat třeba i bez přestávky, záleží jen na Vás :).
On-line výukový systém TransformLine – Premium je vhodný i pro úplné začátečníky.

Iveta

Dobrý den, je nutné se výuce věnovat vždy stejné dny v týdnu? A pokud jsem správně pochopila, tak maximálně 3 dny v daném týdnu?

TransformLine - Premium

Dobrý den,
čas, který pro studium uvádíme, je pouze doporučený, v rámci zakoupené licence Vám nedáváme žádná omezení. Můžete studovat kolik hodin denně chcete a v jakýkoliv den si vyberete. Po dobu platnosti licence můžete studovat třeba i bez přestávky, záleží jen na Vás :)

Tomáš

Dobrý den, mám několik otázek:

  1. Jakou úroveň v angličtině představuje váš certifikát TSPL?

  1. Je na něm také jméno držitele nebo ne?

  1. Je nutné absolvovat během výuky všechny kurzy (Beginner→ Intermediate), abych byl připustěn k závěrečné zkoušce ??
TransformLine - Premium

Dobrý den Tomáši,
aktuálně je v našem systému k dispozici celkem 5 kompletních kurzů, na dalších se pracuje. Každý kurz je zakončen certifikací. Abyste k ní byl připuštěn, tak musíte splnit všechny testy všech lekcíVámi vybraného kurzu alespoň na 70% (většina kurzů má v průměru 25 lekcí). Pro složení certifikační zkoušky z Vámi vybraného kurzu nemusíte skládat certifikační zkoušky z kurzů předchozích. V případě složení certifikačního kurzu Vámi vybraného kurzu získáváte certifikát s osvědčením o splnění dané jazykové úrovně (dle zvoleného kurzu můžete získat certifikáty TSPL od úrovně A1 až po úroveň B2). Na certifikátu je mimo jiné uvedeno Vaše jméno, datum narození a jazyková úroveň, které jste dosáhl.

Marie

Dobrý den, každoročně jsem tak 4×15 dnů mimo republiku, nohu přestat a potom pokračovat ? To znamená zaplatím 3měsíce a těch 15 mně propadne, nebo při včasném nahlášení se to počítá.Díky za odpověď.M

TransformLine - Premium

Dobrý den Marie, výhoda našich kurzů je, že jsou on-line, tudíž můžete studovat, i když jste mimo republiku :). Stačí Vám je pc nebo notebook a přístup k internetu. V případě dalších otázek na tohle téma nás prosím kontaktujte na e-mailu: info@transformline-premium.cz. Děkujeme

Sofya

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli za jeden voučer budu mít několik kurzu? Jestli chci mít dva nebo tři kurzy musím koupit 2 nebo tři voučeru? Kolik trvá licenci? Děkuji

TransformLine - Premium

Dobrý den,
jednou z velkých výhod vzdělávacího systému TransformLine – Premium je to, že po zakoupení licence máte přístup do všech jeho sekcí, tedy i do všech kurzů (většina naší konkurence Vám tuto možnost nenabídne a nutí Vás neustále kupovat nové kurzy). Pokud tedy máte v plánu absolvovat více kurzů, tak nemusíte kupovat více voucherů. Důležité je jen to, jakou zvolíte délku licence. Licence zde nabízíme na délku 6 měsíců, 1 roku, 2 let a 3 let.

Michaela Vajdišová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda do jednotlivých úrovní (beginner, itermediate, atd.) vás kurz rozřadí sám a nebo si musíte sami zvolit, dále zda je možné v půlročním licenci absolvovat ten test, zda se to dá stihnout. Díky moc za odpověď.

TransformLine - Premium

Dobrý den Michaelo,
po zakoupení licence Vám bude nabídnuta možnost vypracovat si rozřazovací test. V případě, že tuto možnost využijete, tak Vás náš systém, na základě Vašeho výsledku, sám zařadí do vhodné jazykové úrovně (Beginner, Intermediate apod.). Za období půlroční licence lze splnit jeden celý kurz a získat certifikát (při úspěšném splnění všech testů kurzu a poté i certifikačního testu).

Jitka

Dobrý den,je tento kurz vhodný pro úplného začátečníka?Děkuji za odpověď. J.K.

TransformLine - Premium

Dobrý den Jitko,
kurz je vhodný i pro úplného začátečníka.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru