Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt v italském hotelu s bazénem a polopenzí

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
marketa

Dobrý den. Jen se chci ujistit. Synovi bude třináct let až v říjnu. Má nárok na sníženou cenu pobytu za 3999 Kč? Děkuji za odpověď.

Polišenská

Dobrý den, pobyt mají děti zdarma d 12 let – nesmí dovršit 12 let v době pobytu, takže by muselo platit plnou cenu.

Dagmar

Dobrý den,
jáka by byla cena pro 1 osobu a dítě 6 let?
Předem děkuji
 Dagmar

Polišenská

Dobrý den, pokud je dítě na základní lůžku v doprovodu jen jedné osoby má stejnou cenu jako dosp.osoba. Sleva u dítěte je pouze v doprovodu 2 dospělých osob.

Alca

Dobry den, chtěla bych se zeptat kolik by me vysla celkove dovolena 2 dospeli a dite 3 roky ubytování, polopenze, autobusova doprava. kupuji poprvé tak at se nespletu dekuji můžete mi prosim po pripade poradit diky.

Polišenská

Dobrý den, nenapsala jste termín – takže nemohu napsat cenovou kalkulaci, ale pokud si rozkliknete " Koupit " cena se Vám zobrazí. Bude-li volný pokoj , kde je dítě zdarma – pak by jste si kupovali dva vouchery. Doprava busem 3 × 2190,–- dítě musí mít svoji sedačku. Na termín a pokoj se informujte v CK.

Klára Javorská

Dobrý den, uvedené termíny jsou dny nástupu a opuštění hotelu, předpokládám. Jak dlouho trvá cesta cca z Prahy až na místo autem dle vaší zkušenosti prosím? A pak, máme děti 3 a 14 let – musíme tedy zakoupit případně 3 vouchery, ale budeme ubytovaní společně ve 3 lůžkovém pokoji s přistýlkou nebo 4 lůžkovém pokoji a „volná“ 4. postel se bude brát jako přistýlka pro to mladší dítě? Děkuji a přeji hezký den ;)

Polišenská

Dobrý den, termín je vždy nástup a opuštění hotelu.Pokud jste čtyři osoby – pak by jste museli mít pokoj 1/2+2– nutno koupit 3 vouchery, 3-leté dítě zdarma.O volných termínech a pokojích se musíte informovat v CK- omezený počet pokojů s dítětem zdarma.

Kateřina Holasová

Dobrý den, jaké máme možnosti na ubytování jestliže jsme 2 dospělí a 3 děti (9,9,15 let)? Máte i 5 ti lůžkové pokoje? Nebo by šel 2l.se 2 přistýlkami a 1l.?Děkuji

Polišenská

Dobrý den, pokoj 1/2+3 není možný, jsou zde max. pokoje 1/2+2.Museli by jste mít dva pokoje,ale v tom případě, by jste měli jen jedno dítě zdarma.Děti na základním lůžku platí jako dospělé osoby.

Týnka

vřele doporučuji, jezdila sem tam léta s kamarádkou a město nádherný! až koukám, že se to tady objevilo, moc čechů tam nejezdí, co si pamatuji, tudíž velice čisté město :)

Tamara

Dobrý den, jak dlouho trvá cesta a je svozné místo zOstravy?

Polišenská

Dobrý den, záleží na tom, v jakém termínu chcete zájezd absolvovat. V hlavní sezoně je možný odjezd z Ostravy za poplatek 200,–-.Informace prosím v CK

Luděk L.

Dobrý den.
Objednal jsem si termín od 20.7. a jsme 2 dospělí a děti 6 a 10let. Koupil jsem 2 vouchery a chci se zeptat jestli to stačí, když píšete na dvoulůžkovém pokoji možné „až“ dvě přistýlky pro děti?

Polišenská

Dobrý den, je nutná předrezervace v CK na upřesnění termínu a pokojů.

Marcela H.

Dobrý den, dítě do 2 let je zdarma? Nebo paušálně všechny děti do 12 let doplácejí?
Děkuji.

CK České Kormidlo

Dobrý den,


Dítě, které má do 2 let se bere jako infant a pobyt má zdarma, ovšem bez nároků na služby. 


Pěkný den
Kralova

Dobrý den prosím kolik je Cesenaticu km? Pokoje jsou po 2? A 2 přistýlky by šly? 4Dospělí a 2 děti 5 let a 7let.Ty by byli za 3990,– takže bych si měla koupit 4 vouchery ano? Děkuji za odpověď

CK České Kormidlo

Dobrý den,

paní Králová, bohužel nevím, odkud by jste chtěla jet abych Vám mohla říci, kolik je to km. Možné jsou i 4 lůžkové pokoje, ovšem musíte si termín ověřit u naší CK.
Zakoupit by jste si měla 2 vouchery, protože 1 dítě do 12 let máte ZDARMA, 2 dítě do 12 let za 3.999 Kč.
Pěkný den

Iveta K.

Dobrý den,
mám dotaz, pokud pojedeme autem, tak od kolika je možný nástup do hotelu a je k dispozici parkoviště u hotelu placené nebo zdarma. Jak daleko je pláž od hotelu? Dekuji.

CK České Kormidlo

Dobrý den,


Check in je po 14:00, parkoviště u hotelu je zdarma. Pláž se nachází 50 metrů od hotelu. 


Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru