Pro milovníky ostrého: dárkové vouchery do restaurace zaměřené na chilli
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 10. 2018.
V ceně
Voucher na cokoli z restaurace Chilli Point v hodnotě 500 Kč
Vouchery se dají libovolně sčítat a platí i na nápoje.
Omezení
- Rezervace: Místo si zamluvte alespoň 2 dny předem na telefonu 224 248 606.
- Chcete uspořádat větší hostinu? Kupte více voucherů, dají se libovolně sčítat.
- S sebou: Užijte si i atmosféru restaurace a vychutnejte si jídlo na místě. Odnos s sebou není možný.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 10. 2018.
V ceně
Voucher na cokoli z restaurace Chilli Point v hodnotě 1000 Kč
Vouchery se dají libovolně sčítat a platí i na nápoje.
Omezení
- Rezervace: Místo si zamluvte alespoň 2 dny předem na telefonu 224 248 606.
- Chcete uspořádat větší hostinu? Kupte více voucherů, dají se libovolně sčítat.
- S sebou: Užijte si i atmosféru restaurace a vychutnejte si jídlo na místě. Odnos s sebou není možný.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jaká je největší pochvala pro kuchaře z Chilli Pointu? „Tak tohle bylo fakt ostrý!“
Hoříte láskou k pikantním jídlům? Uhaste, nebo spíše ještě více rozpalte svou vášeň v restauraci Chilli Point, kde veškeré pokrmy od sladkých po slané připravují na bázi chilli. S otevřeným voucherem můžete vyzkoušet cokoli, pro co vaše srdce vzplane, a to včetně nápojů.
Pod taktovkou šéfkuchaře Jiřího Krulicha tu vaří mezinárodní speciality, které se v menu obměňují podle sezóny a dostupnosti surovin. Vždy ale nabízejí několik polévek, předkrmů, hlavních chodů, salátů a dezertů – vše ve střední pálivosti, tak aby chilli nepřebilo ostatní chutě.

Pro ty, kteří to mají rádi extra pikantní: Specialitou podniku je Černá perla, marinovaný hovězí steak s ragú z chilli papriček, který vám udělají pouze po podpisu a s vědomím, že za sebe přebíráte veškerou zodpovědnost (panák vodky a smetany, ubrousky na otírání potu a plivátko jsou samozřejmostí).
Nakoukněte také do nápojového a vinného lístku, kde najdete i pár osvěžujících chilli cocktailů, a než půjdete domů, stavte se v obchůdku, který je součástí restaurace a nabízí chilli produkty nejen vlastní výroby (na nákup v obchodě se voucher nevztahuje).