Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Oblíbené muzeum voskových figurín Grévin znovu otevírá a vy budete přitom

4,8 / 5 Musée Grévin Prague Praha - Staré Město  (mapa) 1 356 prodejů

Přehled nabídky

5,0

Krásně vytvořené, ochota personálu výborná. Všem doporučuji. Stojí to za shlédnutí.

Marcela
Varianty (1)

Kdyby se s vámi v Musée Grévin někdo začal fotit, nelekněte se. Figuríny jsou zde tak živé, že si je leckdo splete s návštěvníky a naopak.

Selfie s Donaldem Trumpem, Lucií Bílou nebo s hokejovými mistry světa? V populárním Musée Grévin to rozhodně není žádný problém! Některé voskové figuríny jsou tady tak dokonale a živě vyvedené, že budete mít tendenci je žádat o autogram.

Po obtížích zkraje roku našel Grévin nového nadšeného majitele, který pro vás muzeum znovu otevírá v pátek 18. 5. 2018 ve velkém stylu a k vaší velké spokojenosti.

„Podívaná.. Občas jsme sledovali, jestli některá figurina nedýchá. Fajn byly i předměty připravené k focení např. Indiánská členka, královská koruna aj.“ (Michaela, zákaznice Slevomatu, 4/2018)

Pocta legendám českého hokeje

Kromě stálé expozice vás nadchne i aktuální výstava, která vzdává hold hokejovým legendám. Uvidíte dosud nepublikované fotky a díky originálním interaktivním aktivitám si pak budete moci s hvězdami ledové plochy „doopravdy“ zahrát. Dáte gól Dominátorovi? Přenesete se do dob největší slávy českého hokeje a dozvíte se i řadu nečekaných zajímavostí, třeba,  že když chyběl puk, hrálo se se dřív zmrzlou žábou nebo dlaždičkou. 

Nahoru