Tohle si doma vypijete: 8hod. kurz vaření piva vč. vlastní várky a degustace
Přehled nabídky
Rmut, mláto, vystírka, mladina. To nejsou hospodské nadávky, ale odborné výrazy, které budete brzy požitkářsky povalovat na jazyku jako čerstvě uvařené pivo.
Až příště pozvednete k žíznivým rtům orosenou sklenici zlatavého moku, můžete o něm přátelům znalecky povyprávět. V šťáhlavském Pivovaru Radouš se totiž přiučíte, jak se takové pivo vaří.
„Super. Skvělý odborník a výborné pivko.“ (Helena, zákaznice Slevomatu, 2/2018)
V pivovaru dbají na poctivé pivovarnické řemeslo. Při výrobě většiny zdejších piv používají české suroviny a osvědčené technologické postupy. Výrobu tu neurychlují chemicky ani časově. Pod odborným dohledem se tak tak naučíte vařit poctivé domácí pivo, chuťově na hony předhánějící europiva ze sámošky.
Osvojíte si spoustu technických znalostí i praktických dovedností a své vlastní pivo na místě i okoštujete, případně si můžete pár litrů jako svou první pivovarnickou trofej odvézt. Určitě to nebude vaše trofej poslední.