Rezervace:na tel. 603 208 401či na e‑mailu pivo@pivovarantos.cz (min. týden dopředu, sdělte kód voucheru)
Termíny jsou závislé na období vaření piva: nahlaste raději několik termínů, kdy by se vám účast na kurzu hodila, a individuálně se s pivovarem domluvíte.
Vařit si doma vlastní pivo… Zní vám to jako sen? Tak si ho splňte. Během 8hodinové kurzu si projděte se sládkem z Pivovaru Antoš postupy, jak docílit v domácích podmínkách skvělého piva.
„Slánské pivo doporučovali kdysi v Čechách na prvním místě”, napsal slavný historik Bohuslav Balbín ve 3. knize svých Rozmanitostí Království českého, která vyšla roku 1681. Tak daleko sahá slavná historie zdejšího pivovarnictví.
Pivovar Antoš založený v roce 2010 obnovil tradici vaření kvalitního slánského piva. Pivo je čepováno přímo z ležáckých sklepů, nefiltrované a nepasterované, aby si uchovalo své jedinečné vlastnosti „živého“ piva, jak je znali naši předkové. Učit se tak budete opravdu od těch nejpovolanějších.