Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Čtyři hodiny paintballu v největším areálu v Evropě! Bývalé vojenské kasárny na okraji Prahy, autentické prostředí, skvělá zábava a 115 kuliček v ceně.

4,9 / 5 Paintball - HraBarev.cz Hostivice  (mapa) 876 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Markéta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je v ceně voucheru k zapůjčení nějaký ochranný oblek, popř. zda se dá za menší poplatek na místě pronajmout? Děkuji za odpověď.

Tým HraBarev.cz

Dobrý den,
přímo v ceně voucheru je zahrnutou pouze veškeré vybavení nutné ke hře. Oblečení v ceně zahrnuto není, neboť zákazníci mnohdy chtějí hrát ve vlastním oblečení a nechtějí utrácet za něco, co zrovna nepotřebují (postačí v podstatě jakékoliv starší oblečení, starší maskáče atp.). Pokud však chcete zapůjčit oblečení, není to žádný problém. Za cenu 90,– Kč Vám jsme schopni zapůjčit kompletní a vždy v profesionální prádelně hygienicky vyprané maskáčové oblečení vyrobené přímo pro hru paintball.

Miloslav

Dobrý den, je použití voucheru nějak časově omezeno? když koupím vouchery nyní lze je využít např. až v červnu? A druhý dotaz v ceně je opravdu 145 kuliček a zbraně jsou automatické? Díky za odpověď.

Tým HraBarev.cz

Dobrý den,
voucher, který zakoupíte dnes na Slevomatu.cz můžete využít kdykoliv a to až do 23.09.2012 bez jakéhokoliv jiného časového omezení. V ceně je však bohužel 115 ks munice a značkovače/zbraně, které na našich hřištích používáme, jsou většinou semi-automatické.

Katka

Dobrý den, mohu si přinést své vlastní kuličky?

Tým HraBarev.cz

Dobrý den,
pokud ke hře používáte vlastní vybavení (zbraň/značkovač) tak si vlastní munici přinést můžete (nesmí se jednat o rebally a prachové kuličky), pokud používáte náš značkovač, tak to bohužel není možné a musíte používat pouze naši munici zakoupenou přímo na baru, na kterou jsou naše značkovače seřízeny.

Petr

Konečně jsem se dočkal slev na toto skvělé hřiště. párkrát jsme tam s přáteli byli a mohu říct jen samou chválu. dobré zázemí, obrovské hřiště, příjemný personál a hlavně super zábava!

Andula

Už jsme s kamarády vyzkoušeli více hřišť v Praze a okolí a tohle je zatím jediné, které tak nějak předčilo naše očekávání. Příjemné prostředí, profesionální přístup a přátelský kolektiv :) Mám ale stejný dotaz.. Jak je to s tím daňovým dokladem při koupi na firmu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Andulo,

daňový doklad Vám u této akce vystaví přímo náš obchodní partner. Obraťte se tedy, prosím, na něj a zašlete mu zároveň fakturační údaje.
Přejeme příjemnou zábavu! :)

Mirek

Dobrý den,
v případě soukromé hry – je potřeba, aby všichni hráči měli voucher nebo si někteří mohou koupit hru až na místě?

Tým HraBarev.cz

Dobrý den,
je pouze na Vás kolik si zakoupíte voucherů, na místě je možno dokoupit si libovolné vybavení, libovolný počet vstupů a libovolný počet kuliček. Odpověď na vaši otázku tudíž zní: ano, kdokoliv si může případně zakoupit vstup a ostatní vybavení a munici až na místě.

Těšíme se na Vaši případnou návštěvu.

Jirka

Byl jsem tam s kamarádem, který mi dal voucher k narozeninám, a musím říct, že to byla moje první a jediná pozitivní zkušenost s voucherem. Super prostředí, perfektní přístup personálu, výborná zábava. Pokud se dokážeme domluvit, určitě jdeme znovu.

Albert

Kolik minimalne voucheru musime koupit, abych jsme mohli mit soukromou hru?

Tým HraBarev.cz

Dobrý den,
v např. v areálu kasáren Hájek běžně realizujeme akce od 8 hráčů. Celkem často zde však hrají i skupinky v 6 lidech. Pokud je ve skupince méně hráčů nežli 6 a nechce se tato skupina zúčastnit nějaké veřejné akce anebo nechce svou hru nechat vypsat jako hru otevřenou např. pro hráče začátečníky do 18 let věku atp. Je samozřejmě možné domluvit se individuálně. Pokud nebudete chtít rezervovat hřiště v nejobsazeněj­ších/nejžádaněj­ších termínech v průběhu sezóny, jako jsou např. víkendy odpoledně anebo např. nebudete požadovat privátního organizátora pro hru ve třech, určitě Vám budeme schopni vyjít maximálně vstříc a můžete přijít na naše hřiště třeba i ve dvou. Doporučuji domluvit si to však v dostatečném předstihu na rezervačním a informačním oddělení.

Pítr

Známí tam dělali narozeninovou oslavu pro svého syna. Chtěl bych zorganizovat něco podobného. Nikde jsem se ale nedočetl, jak staré děti mohou paintball hrát. Myslel jsem, že to je povolené až od 18 let. Prosím, od kolika smí hráči hrát paintball. Od 15 let?

Tým HraBarev.cz

Dobrý den,
dle znění zákona smí hrát paintball (používat zbraň kategorie D) osoba mladší 18 let pod dozorem osoby starší 18 let. Tudíž, přijde-li osoba mladší 18 let na naše hřiště v doprovodu osoby starší 18 let, nebo pokud dozor převezme náš organizátor, muže tuto hru hrát jakákoliv mladistvá osoba bez omezení. Nicméně, asi základní pravidlo je to, že ta osoba/mladiství sama chce hrát tuto hru, nebojí se toho a unese značkovač. Pokud u nás hrají skupinky mladších dětí, jsme schopni snížit i úsťovou rychlost zbraní, tak aby kuličky létali pomaleji a zásahy neboleli ani malé děti.

Martin

Kolegové co tam byli privátně, si hřiště a přístup organizátorů nemohou vynachválit. Chtěl bych se zeptat, kolik lidí maximálně muže hrát na tomto hřišti zároveň a pro kolik lidí má ta firma vybavení? Bylo by nás asi i přes 70 a hlavně by mě zajímalo, jak můžu koupit na firmu víc jak 30 voucherů, bohužel mi nejde zadat větší počet, tak abych mohl provést platbu firemní kartou. A dostanu k platbě od vás daňoví doklad?

Tým HraBarev.cz

Dobrý den,
naše hřiště mají vzhledem ke své rozloze téměř neomezenou kapacitu hráčů, počet hráčů tudíž záleží v podstatě jen na klientovi. Již několikrát jsme na našich hřištích realizovali hry pro více jak 150 hráčů, tudíž akci pro dotazovaný počet hráčů (70) jsme zcela bez jakýchkoliv problémů schopni zajistit. Na dotazy ohledně počtu kuponů a daňového dokladu Vám poskytnou odpověď pracovníci Slevomat.cz.

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine,

počet voucherů na jednoho objednávajícího je omezen na 30 a opravdu nelze na jeden účet objednat voucherů více.
Daňový doklad na částku uhrazenou za vouchery Vám vystaví náš obchodní partner. Stačí tedy kontaktovat přímo jej a zaslat mu fakturační údaje. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru