Menu pro 2 v Le Grill: 3 chody podávané v Zimní zahradě i lahodné koktejly
Přehled nabídky
Aperitiv podávaný v Lobby Lounge, lahodná jídla v Zimní zahradě… A to rozhodně není vše. Restaurant Le Grill vás vždy něčím překvapí.
Návštěva restaurace Le Grill je malým svátkem – její kuchyni spolu s hotelem The Grand Mark Prague každoročně oceňuje a doporučuje i prestižní Michelinský průvodce. Těšte se na 2 lahodné koktejly a 3 delikátní chody: tatarák z uzeného pstruha, hovězí svíčková s pěnou z cognacu i úžasný dezert.
Zda usednete rovnou v Zimní zahradě s živou klavírní hudbou a krásným výhledem do zeleně, nebo si dáte pro zpestření atmosféry aperitiv v Lobby Lounge a digestiv ve Two Steps baru – to bude jen na vás.
Le Grill: restaurace, která vyniká
Kromě luxusního gastrozážitku vás čeká v restauraci Le Grill také jedinečný design: barokní prostředí s moderními prvky. Degustační menu si vychutnáte uvnitř podniku v Hybernské ulici, příště ale zavítejte třeba na BBQ v příjemné zahradě plné vzrostlých stromů a bylinných záhonků.
Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Korába se restaurace zaměřuje především na originální kombinace mezinárodní a české kuchyně, kdy se na talíři vyzdvihují sezónní produkty společně s ingrediencemi farmářského a lokálního původu. Proto jsou menu restaurace pravidelně obměňována každý měsíc.
Objev roku 3. ročníku ankety Zlatý kuchař 2015. Kuchařské dovednosti získal od opravdových mistrů oboru, učil se pod vedením michelinských šéfkuchařů v nejlepších restauracích Velké Británie. V michelinské restauraci Foliage sbíral ty nejcennější zkušenosti od britského šéfkuchaře Chrise Stainese, pracoval i v týmu uznávaného francouzského šéfkuchaře Daniela Bouluda. Po exotické asijské a tradiční evropské kuchyni pronikl do tajů molekulární gastronomie. Opět pod taktovkou opravdového experta – britské televizní hvězdy Hestona Blumenthala v restauraci The Dinner by Heston Blumenthal. V září 2011 odjel do kanadského Toronta, kde vařil v nejlepších restauracích ve městě. Do Prahy se vrátil, aby zúročil své zkušenosti a potěšil chuťové pohárky gurmetů pokrmy podle spousty vlastních receptů. Od června 2014 vede jako šéfkuchař restauraci Le Grill a znát jej můžete i z gastronomických soutěží. |
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.