Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relaxace pro páry v Thajském ráji: masáž, Garra Rufa a osvěžující nápoj

4,5 / 5 Thajský ráj (4 pobočky) Praha - Staré Město  (mapa) 854 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Markéta Vrbová

Dobrý den, zakoupila jsem si voucher na párovou masáž, chtěla jsem si ve vašem rezervačním systému rezervovat termín, ale po zadání kódu voucheru do systému mi stránka hlásí server error. Nevím, zdali kód zadávám správně. Předem děkuji za info.

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto,v tomto případě můžete kontaktovat buď přímo Thajský ráj podle zvolené pobočky nebo nám napište na Slevomat, kde se Vám kolegové pokusí poradit na e-mailu vip.podpora@slevomat.cz. Pěkný den

Kristýna Siblíková

Dobrý den, mám voucher Párovou masáž. Voucher je platný do 30.5., nebylo by prosím možné najít nějaký jiný termín, případně posunout platnost Voucheru na nejbližší volný termín? chodím k Vám na masáže pravidelně.
 Děkuji

Thajský ráj

Dobrý den Kristýno,
kontaktujte prosím naší technickou podporu na email podpora@thajsky-raj.cz nebo tel: +420 778 082 2­25 Ktásný den :)

Dana Groulíková

Dobrý den,
při zakoupení voucheru na pravou thajskou masáž pro dva – je možné poprosit, aby kamarádce masérka nemasirovala nohy (trpí na křečové žíly), ale více se věnovala např. zádům? Druhá masáž by proběhla na celém těle…

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano, vše je možné prokonzultovat přímo před masáží a sdělit jim jak si masáž přejete. Pěkný den

Věra Farková

Můžu tuto párovou masáž využít na masáž zad nohou a šíje v sedě ? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Věro, tento voucher lze směnit pouze za 60min. pravé thajské masáže pro 2 osoby. Pěkný den

Karkule Bandová

Dobrý den, chtěla bych si koupit voucher – párová masáž + rybičky, ale chtěla bych olejovou masáž, jak můžu zaplatit, aby to bylo už na voucheru napsané – chci ho jako dárek. Děkuji.

Thajský ráj

Dobrý den, v aktuální nabídce máme i právě zmiňovanou párovou olejovou masáž. Pro lepší přehlednost Vám zasíláme odkaz, kde tuto masáž můžete nalézt. Děkujeme za Váš dotaz a přejeme krásný den.
 https://www.slevomat.cz/akce/1286892-celotelova-olejova-masaz-relaxace-a-caj-pro-2

Jitka Zítková

Dobrý den, je možné u vás uplatnit poukázky Sodexo?
Díky za odpověď
Jitka Zítková

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, pro nákup na Slevomat.cz pomocí vašich benefitů z cafeterie mojeBenefity od Sodexo je potřeba benefity nejprve převést na kredity, kterými jde platit u nás na Slevomat.cz. Zakoupené kredity lze využít na nákup nabídek pouze pro kategorie spadající pod tzv. daňově osvobozené kategorie (cestování, kultura, jazykové kurzy, sport a masáže). Takže to je možné. Pěkný den

Maria Frolova

Dobry den,

koupila jsem voucer na massaz, volley termin mate az za mesic. Muzu vratit penize?

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie, Vaši objednávku jsme stornovali a peníze Vám během několika pracovních dní dorazí na účet. Pěkný den, Tibor

Antonin Kojda

Dobrý den máte ještě volný termín na 12.5. děkuji za info .

Thajský ráj

Dobrý den, Pokud máte voucher, tak se prosím zarezervujte přes online rezervační systém zde: https://rezervace.thajsky-raj.cz/ tam naleznete všechny volné termíny. Jestliže ještě nemáte zakoupený voucher a chcete jen zjistit volný termín, kontaktujte prosím naší podporu na email podpora@thajsky-raj.cz nebo tel: +420 778 082 2­25 Krásný den :)

Olivia Malia

Dobry vecer, nikde jsem nenasla moznost se objednat hned pri placeni (tedy predem si vybrat termin, cas a potom zaplatit). Republikou jenom projizdim, takze potrebuji mit datum a cas jisty. Kde najdu objednavaci kalendar, prosim?
 Dekuji

Thajský ráj

Dobrý den Olivie, pokud nemáte zakoupený voucher a chcete zjistit volný termín, kontaktujte prosím naši podporu na email podpora@thajsky-raj.cz nebo tel: +420 778 082 225.
Samozřejmě můžete kontaktovat i naše pobočky,Krásný den :)

Veronika Nítková

Dobrý den,
Kdybych si zakoupila voucher,bylo by možné si pak když tak připlatit za jemnější masáž. Z té klasické thajské masáže mi nebylo vůbec dobře.
Moc děkuji za odpověď..:)

Přeji krásný den. V.

Thajský ráj

Dobrý den Veroniko,
ano lze za administrativní doplatek a to z důvodu rozdílné ceny masáží thajské a relaxační olejové :) Krásný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru