Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

SUV Tesla X P90D: Nejrychlejší elektromobil v ČR s výkonem 770 koní

ELEKTRIKCARS (3 pobočky) Praha  (mapa) 58 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Libor B.

Dobrý den, kdybych si chtěl vůz vypůjčit na jeden či více dnů, tak bych si ho musel vypůjčit i vrátit na jedné z vašich poboček? Díky za odpověď.

ELEKTRIKCARS

Dobrý den, ano převažně zapujčujeme vozidla v Mladé Boleslavi. V pripade zapujcky na vice dnů Vam vůz muzeme pristavit. Staci napsat na email elektrikcars@email.cz a dohodnout se na terminu a miste predani. Dekujeme

Jarda

65tisic na měsíc 😂😂😂😂😂

ELEKTRIKCARS

Dobrý den, jsme rádi, že Vás nabídka rozesmála, jistě Vás i potěší informace, že tato cena ze všech pronajímaných vozidel TESLA model X v ČR je jedna z nejnižších. Zákazníci, kteří si vozidlo objednali na měsíc nám děkovali za cenu, která koresponduje trh a není přehnaná. Jeden z našich zákazníků má tento model pronajatý dokonce na 3měsíce. Jistě musíte pochopit, že vozidlo za 5mil.Kč nemůžeme pronajímat za stejnou cenu jako např. ŠKODU octavia za cca 300.000Kč, u které je nájemné na měsíc cca 10.000Kč. Děkujeme za pochopení.

Jiří

Dobrý den, rád bych se zeptal kolik stojí takové jedno dobití na supercharcheru / rychlonabíječ­ce ČEZ?

ELEKTRIKCARS

Dobrý den,

dobíjení je na tesla superchargerech a ČEZ nabíječkách zcela zdarma. Děkujeme za poptávku.

Karel

Dobrý den, chci koupit tento zážitek pro svého syna, který je trvale v Austrálii.
Potřebuji vědět jestli lze v týdnu 17.6.-23.6.2018 uplatnit tento kupon.

ELEKTRIKCARS

Dobry den, je zapotrebi tuto informaci napsat na oxo-auto@email.cz nutno take uvest, zdali chcete vozidlo na cely tyden, jak pisete. Dekujeme za pochopeni.

Jan Dedek

Dobrý den mám pár dotazů: Jak to, že vaše Tesla je nejrychlejší EV v ČR? Připadá mi že je stejně rychlá jako několik desítek Tesel S a X po ČR softwarově omezena na 250km? Nemluvě o tom, že existují i rychlejší EV, jen ne sériově vyráběná… Pokud máte P90DL máte mít zrychlení 0–60mph za 3,2 za nejlepších podmínek? Jak jste tento výkon zlepšili? Dokážete to opakovat? Pokud jste nějakým způsobem „chipovali“ Teslu, rád se s ní projedu…

ELEKTRIKCARS

Dobrý den, naše TESLA model X má zrychlení opravdu 2,9s. Ohledně informací jakým způsobem se dá upravovat nastavení TESEL je naše know – how, mrzí nás to, ale nemůžeme tyto informace předávat dále.

Ano existují na světě rychlejší elektrovozidla jako např. Rimac Concept One, Mercedes-Maybach 6, Renault Trezor, Vanda Dendrobium nebo čínský NIO EP9, který láme rekordy na všech tratích formule F1 po celém světě. My bohužel nabízíme pouze nejrychlejší Teslu se sedmi sedačkami pro celou rodinu a tažný zařízením, aby toto vozidlo našlo u zákazníků všestrané využití. Děkujeme za pochopení

Petr Matějka

Dobry den,
dekuji za rychlou odpoved presto jste mi ne zcela odpovedeli na mou otazku. Rad bych vyuzil a auto si pujcil na jeden den a pocitam s tim ze doplatim kilometry ale zajima mne zda na jedno nabiti a pri uziti si jizdy tj nepojedu konstantne 90km/h ale pojedu po okresne abych si jizdu vychutnal tak zda najedu rekneme 300–400km ? Pripadne pisete ze na TESLA supercharcheru se dobije 80 procent za 25 min ale pochybuji ze v Liberci kde bch si auto rad vypujcil takovato nabijecka bude :-) a proto mne zajima mnou dotazovany realny dojezd ne ten idealni mozny. Tim samozrejmne nechci rict ze mi jde o to s autem nekde litat ale videl jsem spousty videi kde je clovek uchvacen zrychlenim a jizdou v Tesle a to je to co si chci zkusit. A nakonec se chci zeptat zdalo je moznost snizit ci uplne vypustit spoluucast za poplatek. Ptam se proto ze jsem byl ucastnikem nehody pred necelym rokem a trvalo temer 7 mesicu nez se rozhodlo ze jsem nebyl vinikem ale poskozenym a tak mam trosku strach to jiste poochopite. Dekuji za odpoved.

ELEKTRIKCARS

Pokud budete nabijet na rychlonabijecce CEZ, ktere jsou v Liberci 3ks. Tak nabijeni bude trvat cca 45–50min. Pokud budete maximalne vyuzivat vykon vozidla jak pisete vidim realny dojezd 300–350km.

Petr Matějka

Dobry den,
rád bych se ještě zeptal jaký má auto skutečný dojezd na jedno nabití pokud se chce člověk opravdu svést a užít si jízdu ? A ještě jak dlouho trvá nabití. Děkuji

ELEKTRIKCARS

Dobry den, realny dojezd je dle stylu jizdy. Pokud budete velice peclivy v jizde a rekuperaci da se s vozidlem ujet az cca 600km. Nabijeni na TESLA supercharcheru do 80% kapacity baterie trva 20–25minut.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru