3chodové menu: domácí paštika, kuřecí supreme i vepřový T-Bone steak
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 6. 2018.
V ceně
- 1× domácí paštika s křupavým chlebem
- 1× vepřový T-Bone, 300 g + 1× kuřecí supreme, 200 g
- 1× brambory grenaille, 250 g
- 2× omáčka (houbová, pepřová)
- 2× panna cotta, 70 g
- 1× salát vinaigretten s dresinkem 150 g
- 1× grilovaná zelenina, 200 g
Omezení
Můžete využít do 30. 6. 2018
Rezervace: Místo u stolu si zamluvte alespoň 24 hod. předem na tel. 777 798 987.
Rezervaci je možné změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Máte v lednici vygruntováno? Nejvyšší čas zaskočit si na pořádnou baštu do Moravského gruntu.
Maso je základ. To dobře vědí v Restauraci Moravský grunt, kde si v rámci dnešního menu pochutnáte na domácí paštice, kvalitním vepřovém steaku i kuřecím supreme. Restaurace je zařízena v hanáckém duchu a vyzdobena dřevěnými prvky dobového stylu. Topí se tu dřevem, oheň dodává prostoru jedinečnou atmosféru.
Veškeré nabízené pokrmy a nápoje jsou připraveny v co nejvyšší kvalitě z výhradně čerstvých surovin. V nabídce mají i jídla připravená z hovězího masa pocházejícího z certifikovaného bio chovu z CHKO Jeseníky. Tento chov se pyšní vysokou kvalitou díky přirozeným podmínkám na horských pastvinách a šetrnému zpracování masa.