Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relaxace na Zámku Čechtice s all inclusive jídlem i neomezenými nápoji

Hodnocení podniku Zámek Čechtice

4,1 1 440×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz

Filtry
Recenze zákazníků
Vítězslav
leden 2019
 3,0/5

Okolí Čechtic Klášter Želiv, Sedlice, Vlašim. Posezení na nádvoří zámku bylo také příjemné

Málo personálu, neuplná nabídka jídla nápoju, jídlo taky nic moc. Pokoj sice prostorný, ale nutulný.

Hodnoceno: 20. ledna 2019 – Starší pár
Hodnocená nabídka: Pobyt s all inclusive na krásném Zámku Čechtice
Petra
září 2018
 5,0/5

Děkujeme za krásný pobyt na zámku. Byli jsme maximálně spokojeni. Pokoj byl útulný, čistý a moderně zařízený. Personál byl velmi milý a vstřícný. Panu kuchaři/kuchařce bych dala 1*, jídlo bylo famózní. Jen někteří návštěvníci to kazili. Pokud je v nabídce all inclusive, tak by si měli brát tolik jídla, kolik snědí. A ne, aby to pak zůstávalo na talíři.

Hodnoceno: 7. září 2018 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt s all inclusive na krásném Zámku Čechtice
Anetkabl
srpen 2018
 2,0/5

Ubytování bylo v pořádku. Vybavení dle očekávání.

Jídlo se nedoplňovalo a nebyl to žádný gastronomicky zazitek, to co bylo slíbeno a zaplaceno nebylo splněno…

Hodnoceno: 28. srpna 2018 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt s all inclusive na krásném Zámku Čechtice
Marie
srpen 2018
 2,0/5

Vybavení pokoje.

Malá nabídka jídel. Kdo přišel později na večeři neměl si pořádně z čeho vybrat.
Wellnes – sauna a jedna káď se studenou vodou.
Hry – žádná nefungovala.

Hodnoceno: 28. srpna 2018 – Starší pár
Hodnocená nabídka: Pobyt s all inclusive na krásném Zámku Čechtice
Lucie
srpen 2018
 4,0/5

Krásné byly pokoje, jídlo a na personál si také nelze stěžovat.

Když otevřete okno tak slyšíte hluk z ulice, ale dá se to v pohodě přejít a mrzelo nás, že pokud nedorazíte na jídlo včas tak se moc nedoplňuje.

Hodnoceno: 28. srpna 2018 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt s all inclusive na krásném Zámku Čechtice
Leona
srpen 2018
 1,0/5

Prostorná koupelna.

Jedním slovem katastrofa! Pobyt jsme dostali od kamarádů darem (All inclusive pobyt Deluxe slibující královskou gastronomii 4**** hotelu). Už v šest hodin, kdy jsme přijeli, nebyl nikdo na recepci (po nás přijelo ještě poměrně dost lidí, Check In je až od 16 hod), v půl sedmé už nebylo k dispozici na rautu ani maso, ani kuřecí křídla, ani pečené brambory! Zbyly jen pečené makrely, fazolky a sladká rýže jako dezert. Až v půl osmé dovezla servírka místo brambor smažené hranolky. Na All inclusive raut opravdu výsměch, navíc servírka se podivovala, že není možné, aby v půl sedmé došlo maso, když bylo napočítané 1 kus na osobu (počítám, že díky tomu cca polovina hostů pečené maso vůbec neměla).
Spolusedící u stolu si objednala po večeři Aperol Spritz, načež následoval vyjevený dotaz, co že to je. Dopadlo to tak, že si host diktoval, co se má do drinku namíchat a ingredience servírce ukazoval v lednici, aby je našla. Na mou prosbu o skleničku bílého vína nenásledoval žádný doplňující dotaz na odrůdu (ve 4**** hotelu!!!), navíc vína bylo na 2 dl evidentně málo. Přesto jsem byla ujištěna, že jsou to 2 dl. Když se mi to stále nezdálo, šla jsem slečnu požádat, jestli by mi měrkou nenalila do druhé sklenice vodu, že mi to připadá jako slabých 1,5 dl. K mému údivu přiznala, že nemají měrku a víno nalévají odhadem!
Pokoje tmavé, depresivní, matrace s péry úplně šílené, okna v noci neotevřete, neb pod okny proudí po hlavní celou noc kamiony… Se zavřenými okny se zase spát nedá, protože v pokoji je hrozný vzduch.
Ráno hosté vyškoleni z večeře (v hrůze, aby dostali něco k snědku) dorazili na snídani úderem sedmé, a to v plném počtu :-) Snídaně proti večeři v pohodě, ač jsem postrádala nějaké ovoce nebo třeba slušné jogurty (byly jen ovocné light plné škrobů a fruktózy).
Jinak v chodbě evidentně zatéká do stropu a je tam tak neuvěřitelně cítit plíseň, že to nejen alergici poznají na vlastních sliznicích (přes den se toto snaží přehlušit intenzivní chemickou vůní z osvěžovače). Koberce jsou plné prachu, které personál evidentně nezvládá udržovat. Celkově na cca 50 hostů asi 3 lidé z personálu (kuchař, servírka, pomocná síla v kuchyni).
Ještě v hotelu je v srpnových aktivitách doporučení k návštěvě únikové hry, ale světe div se, je ROZBITÁ! Fakt mi není jasné, jak únikovka může být rozbitá :-P Welness taky není. Sauna docela fajn, ale moc si neumím představit, jak to tam udržují (voda v ochlazovacím sudu byla evidentně kalná a volně nasypané kamínky a umělý tráva na podlaze vypadaly, že nějaký úklid už dlouho nezažily).
Utekli jsme druhý den po obědě, který byl nepoživatelný. Na 4**** hotel opravdu špatný vtip.
Vrcholem drzosti a absurdity je místní a ubytovací poplatek (30 Kč a 9 Kč), které si na zámku vymysleli. Obec o takovýchto poplatcích vůbec nemá vyhlášku!!! Takže normální podvod na zákazníky. Hrají si na luxus, ale asi už dávno není luxusní ani prostředí ani služby.

Hodnoceno: 28. srpna 2018
Hodnocená nabídka: Pobyt s all inclusive na krásném Zámku Čechtice
Lenkabarutiakova
srpen 2018
 3,0/5

Personál moc milý a ochotný…Bohužel na velikost hotelu hodně málo zaměstnanců.
Hotel u hodně frekventované silnice a hlavně vedle zemědělského družstva!!!V blízkosti je restaurace, kde to žije bez problému do půlnoci..Hotel to bohužel nemůže ovlivnit, ale myslím, že bych se na toto místo již nevrátila…
Měli jsme s sebou malé dítě a pro děti teda není v hotelu žádné vyžití..
Pobyt se hodí pro ty, kteří si chtějí přijet odpočinout a tzv.lelkovat…

Když jsem se dívala na fotky Deluxe pokoje, zjistila jsem, že máme zhruba pokoj Classic, akorát za cenu pokoje Deluxe. Měli jsme dětskou postýlku a do Classic pokoje bychom se prý nevešli…Nerešila jsem to, ale když jsem se potom dívala ještě jednou na fotky z nabídky Slevomatu, zjistila jsem že Classic je stejně velký jako NÁŠ Deluxe…

Hodnoceno: 14. srpna 2018 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt s all inclusive na krásném Zámku Čechtice
Pupikove
červenec 2018
 2,0/5

v pokoji bylo čisto, milý personál

Malý výběr jídla, na pokoji nebyla televize ani radio, vybavení pokoje odpovídalo slabému průměru.. neudržovaná zahrada a velmi špinavé boční dveře do objektu .Vyžadovali po nás poplatek ve výši 156.-Kč. ačkoliv jsme ho vzhledem k našemu věku platit neměli. Když jsme se ohradili tak nám bylo napočítáno aspoň 36.-Kč které jsme ale také platit neměli. 3990.-Kč za necelé 3 dny je poměrně dost. Neumím si představit, že bych měla zaplatit plnou hodnotu.

Hodnoceno: 16. července 2018 – Starší pár
Hodnocená nabídka: Pobyt s all inclusive na krásném Zámku Čechtice
Jaja
červenec 2018
 3,0/5

Neudrzovane nadvori zamku

Hodnoceno: 15. července 2018 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt s all inclusive na krásném Zámku Čechtice
11meduna
červenec 2018
 4,0/5

Příjemné prostředí i moc ochotný personál. Jídlo bylo moc dobré a bylo ho spousty. Klidné prostředí a krásné saunové centrum.
Doporučujeme vyzkoušet.

Mimo areál zámku není co k vidění.

Hodnoceno: 15. července 2018 – Starší pár
Hodnocená nabídka: Pobyt s all inclusive na krásném Zámku Čechtice
Petr
červenec 2018
 4,0/5

Jídlo, klid, pohoda. Ochota obsluhujícího personálu v zámecké restauraci stojí za zmínku. Na kolo perfektní region, i přesto, že v místě nejsou žádné stezky. Stalo se, že po vedlejších silnicích, nepotkáte ani jedno auto. Trasa z Čechtic na horu Blaník je toho důkazem. Takže jen chvála.

Bez pečlivě připraveného programu v tomto místě „chcíp pes“.

Hodnoceno: 8. července 2018
Hodnocená nabídka: Pobyt s all inclusive na krásném Zámku Čechtice
Zuzka
červenec 2018
 4,0/5

Ubytování, výběr jídla, chuť jídla, celková atmosféra

Nejsou přiřazené místa na parkování přímo k hotelu, takže „kdo dřív přijde, ten dřív mele“ a když tak se musí parkovat na náměstí

Hodnoceno: 6. července 2018 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt s all inclusive na krásném Zámku Čechtice
Gabriela
červen 2018
 5,0/5

Krásné a čisté pokoje. Vynikající jídlo a příjemný a ochotný personál.

Hodnoceno: 18. června 2018 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt s all inclusive na krásném Zámku Čechtice
Jana
červen 2018
 5,0/5

vše perfektní

Hodnoceno: 17. června 2018 – Starší pár
Hodnocená nabídka: Pobyt s all inclusive na krásném Zámku Čechtice
Monča
květen 2018
 5,0/5

Byli jsme zde už podruhé a naprostá spokojenost! Jídlo bylo výborné, pokoje uklizené.. a to víno :)

Hodnoceno: 28. května 2018 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pobyt s all inclusive na krásném Zámku Čechtice
Mkourkova
květen 2018
 4,0/5

Hotel je velmi pěkný. Spíše pro dámskou jízdu nebo páry 😉.
Víkend jsme si moc užily 👍

Doporučila bych přidat do služeb např. masáže. A ještě co by bylo příjemné nějaka hudba v jídelně a klidně i na terase, když člověk relaxuje bylo by to příjemné.

Hodnoceno: 27. května 2018 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pobyt s all inclusive na krásném Zámku Čechtice
Věra
květen 2018
 3,0/5

Ubytování super, v pátek a v sobotu jídlo, pití, služby super. Pitný režim úplně super po celou pobytu.

V neděli při snídani již v 8 hodin bylo vše snědené a servírka nic nedoplnila a ukázala se až kdyz končila snídaně. Půlka lidí byla bez snídaně.

Hodnoceno: 20. května 2018 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pobyt s all inclusive na krásném Zámku Čechtice
Iveta
duben 2018
 5,0/5

Vše bylo perfektní, pobyt splnil naše očekávání.

Snad jen to, že nefungovala úniková hra, ale aspoň je důvod přijet znova :-)

Hodnoceno: 29. dubna 2018 – Starší pár
Hodnocená nabídka: Pobyt s all inclusive na krásném Zámku Čechtice
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru