Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

2–3 noci vč. snídaně pro 2 v klidném penzionu přímo u léčivých pramenů

Penzión Svätopluk Nízké Tatry - Slovensko (mapa) 4 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Šárka Kosová Pechoušová

Dobrý den, děkuji mockrát za odpověď..ale je možné ubytovanie i malým psikom jak jsem psala už prvně u dotazu na data voucherů. Děkuji mockrát. Kosová Šárka

Penzión Svätopluk

Dobrý deň,
domáce zvieratka niesu povolene v penzióne Svatopluk z dôvodu pritomnosti restaurácie. Jednotlivá administrativa nám to neumoznuje. Je Však mozne ubytovanie v nasej druhej budove Ural, ktorá sa nachádza 150m od hlavnej. štandard izieb je na rovnakej urovni, Je dokonca novsia ako hlavna budova.
S pozdravom

Šárka Kosová Pechoušová

Dobrý den, prosím Vás,kolik by stál pobyt od 1.7. na 6–8 nocí nejlepe s polopenzí pro 2 dospělé osoby + dítě 9 let +malý tichý poslušný psík 7kg. Nabízené vouchery tu máte jen do období do 29.6. Takže nemohu zakoupit. Je možné ubytování u Vás prosím v tomto období od začátku letních prázdnin? Mockrát děkuji za odpověď. Kosová Šárka

Penzión Svätopluk

Dobrý deň,
prostrednictvom slevomatu ponukame pobyt podla aktualnych balickov a podmienok. Pobyt na viac ako 3 noci ponukame bez moznosti polpenzie. Polpenziu ponukame len prostrednictvom slôevomat balickov. Ak máte zaujem o obedy a vecere máme k dispozícii nasu a la carte restauráciu, kde si vyberiete z našej ponuky. Varíme denné speciality ktoré servírujeme do 10 min a ďalšie jedlá rôznych druhov, ktoré pripravíme do 30 min. Ak vám nevyhovuje dlzky pobyu prostrednictvom voucheru, prosim kontaktujte nás prostrednictvom mailu objednavky@svatopluk.info a prejedeme si jednotlive nalezitosti.
S pozdravom
Penzion Svatopluk

Rudolf Hejl

Dobrý den. Kde mohu zjistit volnou kapacitu v penzionu.
Děkuji Hejl

Slevomat.cz

Dobrý den, Rudolfe, kapacitu si ověřte na emailu: objednavky@svatopluk.info nebo tel. +421 948 870 2­02. Přeji krásný den :-)

Novakova

Dobry den, mate prosim Vas volno 30.3. – 1.4.?
2 dospeli + 2 deti
predem dekuji za odpoved Novakova

Penzión Svätopluk

Dobrý den ,
ano mame volnu kapacitu v uvedenych dnoch

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru