Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vaření s Janem Rimplerem: naučte se kulajdu, svíčkovou a další českou klasiku

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kuliner

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Kurz vaření „Česká klasika“ ve škole Kuliner

  • Termín: pátek 11. května 2018 od 16.30 do 21.00 
  • Náplň kurzu:
    • příprava 4chodového menu: 
      • Kulajda se zastřeným vejcem a čerstvým koprem
      • Špikovaná hovězí svíčková na smetaně, hrnkový houskový knedlík
      • Pečená vepřová rolka plněná zelím a klobásou, šťouchané brambory
      • Tvarohové knedlíky s jahodami sypané strouhaným perníkem
    • tipy a recepty pro domácí vaření
    • nápoje, které můžete konzumovat během kurzu: víno z regionálního vinařství, pivo Birell, pivo Plzeň, chlazená voda s citrusy
    • zapůjčení zástěry na vaření
    • certifikát o absolvování kurzu 

Rezervace: Po zakoupení voucheru potvrďte svou účast na e‑mailu info@kulinerplus.cz  uveďte jméno, kontaktní údaje, kód voucheru a datum konání kurzu.

Storno není možné. Pokud se vám to nakonec nehodí, můžete za sebe poslat náhradu.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 789 Kč
1 789 Kč

Jak se jmenuje nejúčinnější kouzelnická hůlka? Vařečka! V šikovných rukách vyčaruje neskutečné dobroty.

Uvařte si poctivou českou klasiku od kulajdy až po tvarohové knedlíky. Šéfkuchař Jan Rimpler, který je pravidelným hostem pořadu Dobré ráno v České televizi, vám ukáže, jak na to. Pod jeho vedením připravíte 4chodovou hostinu, které nikdo neodolá. 

Kurz se koná v kuchařské škole Kuliner v pátek 11. května od 16.30 do 21.00 a je vhodný pro úplné začátečníky i kulinářské nadšence. Jednotlivé chody můžete v průběhu vaření ochutnávat, a co nesníte, to si odnesete domů.

Zajištěný bude také pitný režim: víno z regionálního vinařství, pivo Birell, pivo Plzeň a chlazená voda s citrusy. Na konci kurzu dostanete také certifikát a recepty s tipy pro domácí vaření. 

Nahoru