Jak se jmenuje nejúčinnější kouzelnická hůlka? Vařečka! V šikovných rukách vyčaruje neskutečné dobroty.
Uvařte si poctivou českou klasiku od kulajdy až po tvarohové knedlíky. Šéfkuchař Jan Rimpler, který je pravidelným hostem pořadu Dobré ráno v České televizi, vám ukáže, jak na to. Pod jeho vedením připravíte 4chodovou hostinu, které nikdo neodolá.
Kurz se koná v kuchařské škole Kulinerv pátek 11. května od 16.30 do 21.00 a je vhodný pro úplné začátečníky i kulinářské nadšence. Jednotlivé chody můžete v průběhu vaření ochutnávat, a co nesníte, to si odnesete domů.
Zajištěný bude také pitný režim: víno z regionálního vinařství, pivo Birell, pivo Plzeň a chlazená voda s citrusy. Na konci kurzu dostanete také certifikát a recepty s tipy pro domácí vaření.