Gastrozážitek v Le Grill: 7chodové menu s nápojovým párováním pro 2
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 9. 2018.
V ceně
7chodové menu pro 2 osoby s nápojovým párováním
- Amuse Bouche dle denní nabídky
Sekt Cuvée Rosée, Sec, Francie (à 0,1 l) - 2× Domácí raviola (à 80 g, králičí hřbet, špenát, Grana Padano)
Vieux Papes Cuvée Reservée, Francie (à 0,15 l) - 2× Pečená pražma královská (à 100 g, hostínský zelený chřest, šafránová omáčka)
Rosé Baron de Lestac, Bordeaux, Francie (à 0,15 l) - 2× Hovězí flap steak (à 80 g, pastyňákové pyré, zauzený římský salát, tomatová marmeláda)
Cabernet Sauvignon, Patriarche, Francie (à 0,15 l) - 2× Jahodový sorbet s bílou čokoládou
- 2× The Grand Mark Dort
Ručně vyráběný višňový liqvére Griotka, Zámecká palírna Blatná, Česká republika (0,04 l) - Petits Fours dle denní nabídky
- Karafa s vodou
- Rezervace:Doporučena 2 dny předem na tel.: 226 226 126 nebo na e‑mailu restaurant@grandmark.cz
- Při rezervaci uveďte také kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Nelze, menu je určeno ke konzumaci v restauraci.
Rezervaci můžete stornovat nejpozději 24 hodin před domluveným termínem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Dokonalost může mít různé podoby. Nejmilejší jsou ovšem ty, co se člověku rozplývají na jazyku…
Ochutnejte unikátní gastronomii restaurace Le Grill! Tu společně s hotelem The Grand Mark Prague každoročně oceňuje a doporučuje i prestižní Michelinský průvodce. Přijďte sem potěšit své srdce labužníka, jarní 7chodové menu vám nabídne třeba pečenou pražmu královskou či hovězí flap steak. Navíc celý kulinářský zážitek doplňuje pečlivě vybrané párování s nápoji.
Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Korába se restaurace zaměřuje především na originální kombinace mezinárodní a české kuchyně, kdy se na talíři vyzdvihují sezónní produkty společně s ingrediencemi farmářského a lokálního původu. Proto jsou menu restaurace pravidelně obměňována každý měsíc.
Objev roku 3. ročníku ankety Zlatý kuchař 2015. Kuchařské dovednosti získal od opravdových mistrů oboru, učil se pod vedením michelinských šéfkuchařů v nejlepších restauracích Velké Británie. V michelinské restauraci Foliage sbíral ty nejcennější zkušenosti od britského šéfkuchaře Chrise Stainese, pracoval i v týmu uznávaného francouzského šéfkuchaře Daniela Bouluda. Po exotické asijské a tradiční evropské kuchyni pronikl do tajů molekulární gastronomie. Opět pod taktovkou opravdového experta – britské televizní hvězdy Hestona Blumenthala v restauraci The Dinner by Heston Blumenthal. V září 2011 odjel do kanadského Toronta, kde vařil v nejlepších restauracích ve městě. Do Prahy se vrátil, aby zúročil své zkušenosti a potěšil chuťové pohárky gurmetů pokrmy podle spousty vlastních receptů. Od června 2014 vede jako šéfkuchař restauraci Le Grill a znát jej můžete i z gastronomických soutěží. |
Le Grill: restaurace s jedinečnou kuchyní i prostředím
Kromě luxusního gastrozážitku vás čeká v restauraci Le Grill také jedinečný design: barokní prostředí s moderními prvky. Degustační menu si vychutnáte uvnitř podniku v Hybernské ulici, příště ale zavítejte i na BBQ v příjemné zahradě plné vzrostlých stromů a bylinných záhonků.
V neposlední řadě je zde k dispozici také Zimní Zahrada, která zve k posezení po celý rok a skýtá krásný výhled do přírody v jakémkoli ročním období.