Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

7 nocí v Chorvatsku s polopenzí a vířivkou, dítě do 11,99 let pobyt zdarma

4,2 / 5 CK České kormidlo Omiš - Chorvatsko (mapa) 78 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petr Štok

Dobrý den, chtěli bychom se zeptat na volný termín 28.7–4.8. pro dva dospělé + dítě do tří let? Je možné mít sebou cestovní postýlku, pokud by nebyl k mání pokoj s přistýlkou?
děkuji
 Štok

CK České kormidlo

Dobrý den, ano v tomto termínu jsou volné tedy pouze pokoje bez přistýlky. Postýlka je v pořádku. Přeji krásný den.

Kristýna Klobásová

Dobrý den,
jak je to s platbou za dvě malé děti? 3 roky a rok?
Kolik voucherů je potřeba pro dvě dospělé a dvě děti děkuji .

CK České kormidlo

Dobrý den, vouchery zakoupíte pouze 2 a děti se doplácí přímo u nás. O jaký termín se Vám jedná? Přeji krásný den.

Ivan Pylypchynets

Dobry den. Mate volny termin 28.07 do 4.08 pro 2 dospeli a 2 deti ( 4, 6 let).

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto termínu máme již volné pouze pokoje 2+0, mohu Vám nabídnout termín o týden dříve i o týden později. Přeji krásný den.

Renata Barochová

Dobrý den, líbí se mi nabídka vaší dovolené. Prosím mohu se zeptat na termín 7.-21. 7.? (spojení dvou termínů) Máte volno? a jaká je celková kalkulace pro dva dospělé a tři děti – 3,6,8 let? ( s tím, že pokud nejsou pěti lůžkové pokoje, nevadí, ta malá spí stejně s námi :) Děkuji za odpověd

CK České kormidlo

Dobrý den, je mi líto, ale v tomto ubytování máme maximálně pokoje 2+1, kde je již tak možné jedno dítě na přistýlce a jedno na lůžku s rodiči, není tedy možné mít na lůžku 2 děti. Nebylo by to pohodlné. Děkuji za pochopení.

Martin

Na uvedeném odkazu jsem nenašel zpracování nezávazné objednávky. Je tam pouze kalkulace, která je po odeslání závaznou, přičemž je v jiných nežli nabízených cenách. Děkuji za odpově´d

CK České kormidlo

Dobrý den, do podpisu smlouvy se vždy jedná pouze o rezervaci, kterou lze kdykoliv zrušit. Ceny, které jsou na našich stránkách jsou samozřejmě vyšší, po zaslání voucherů ze Slevomatu se objednávka poníží dle nich. Děkuji za pochopení.

Michaela

Dobrý den, mohu se zeptat zda v termínu 23.6 – 30.6 jsou stále volná místa v hotelu? Pokud ano, byla by možná autobusová doprava pro 2 dospělé. (1600 Kč/osoba?). Je i možnost nástupu v Ústí nad Labem? Děkuji mockrát za Vaši odpověď

CK České kormidlo

Dobrý den, děkujeme za dotazy. Ano v tomto termínu jsou pokoje momentálně volné. Cena za autobusovou dopravu souhlasí. Ústí nad Labem možné není, všechna nástupní místa si můžete prohlédnout zde: http://www.ceskekormidlo.cz/leto/Chorvatsko/Stredni-Dalmacie/Ruskamen-Lokva-Rogoznica/Villa-Katarina/801233?Dospelych=2. Přeji hezký den.

Milda Voříšek

Dobrý den,prosím je ještě volno v termínu 23.6 – 30.6 ? Klimatizace je na všech pokojích předpokládám?

Je možné vybrat pokoj směrem k moři?

Děkuji za odpověď.

S pozdravem

Voříšek

CK České kormidlo

Dobrý den, ano v tomto termínu jsou pokoje ještě volné. Klimatizace je na všech pokojích a je možné zvolit přesný typ pokoje. Jen v tomto termínu jsou volné již pouze pokoje s bočním výhledem na moře, ne přímým. Přeji krásný den.

Kateřina Malá

dobrý den jak je možné ubytování 2×dospělí a 4 děti 8,8,11,13 let­. Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Ubytování je možné buď 2× v pokoji 2+1 nebo 1× pokoj 2+1, kde je možné další dítě na lůžku s rodiči + 1× pokoj 2+0, záleží na volných pokojích ve Vámi vybraném termínu. Přeji hezký den.

Michaela Nedělová

Dobrý den, měla bych zájem o termín 7.7.-14.7. pro dvě dospělé osoby + dítě 9let. Máte ještě volný termín? Kolik mám zakoupit voucherů? Celkova cena? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, ano v tomto termínu je ještě dostatek volných pokojů. Zakoupíte 2 vouchery a dítě na přistýlce je zdarma. Přeji hezký den.

Dana N.

Dobry den mate volny termin 7.7.-14.7. Pro 2 dospele a 2 deti 8let a 5 let a prosim cenu dohromady. Dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, pokoje volné jsou. V tomto případě byste zakoupili 2 vouchery zde na Slevomatu, 1 dítě na přistýlce by bylo zdarma a druhé na lůžku s rodiči za 3190 Kč – doplatek přímo naší CK. Přeji hezký den.

Eliška

Dobrý den, v popisku máte uvedeno, že od vily o moři je to 250m, ale na mapě to vypadá, že vila se nachází dál. A určitě je to přes silnici, že? Je volný termín od 1.9.-8.9?
Děkuji mockrát za odpověď.

CK České kormidlo

Dobrý den, Villa se určitě dále jak 250 metrů nenachází, vzdálenost odpovídá. Ano je to přes silnici. V tomto termínu máme momentálně dostatek volných pokojů. Přeji krásný den.

Ivana Szarzecová

Chci se zeptat na nabídku v období od 21.7 do 28.7 pro dvě děti a dva dospělé. Děti mají 9 a 13 let. Psali jste mi, že za dítě se platí přitom v nabídce je uvedeno jedno dítě do 12 let zdarma. Bylo by pro jedno dítě pobyt zdarma ve Ville Katarina v Chorvatsku. A co polopenze pro děti platí se? Dále chci vědět jak jsou velké pokoje? Když budeme čtyři jsou to dva pokoje nebo jeden?

CK České kormidlo

Dobrý den, ano toto platí, pokud je na přistýlce dítě do 11,99 let a na lůžku s rodiči také dítě do 11,99 let, Jelikož ve Vašem případě může být tedy na lůžku s Vámi pouze Vaše dítě 9 let, tak dítě 13 let musí být na přistýlce a tam se již doplácí. Polopenze pro děti je zahrnuta v ceně. Jedná se o pokoj 2+1, tedy jeden pokoj pro všechny dohromady. Děkuji za pochopení.

Lukes

Prosim celkovy ucet na : 2 osoby 2.6. s bus z Prahy + polisteni a zitra mohu zaplatit Dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, zakoupili byste 2 vouchery zde na Slevomatu a doplatek přímo CK by byl pouze za autobusovou dopravu 2× 1000 Kč + tedy případné pojištění.
Nabídku našeho pojištění si můžete prohlédnout zde: http://www.ceskekormidlo.cz/pojisteni.
Přeji hezký den.

Denisa Kučerová

Dobrý den, je možné využít třeba jen 3 dny ? Nechceme jet na celý týden, brali by jsme to v rámci vlastního cestování a ubytovat by jsme se chtěli třeba jen na 2 až 3 dny v období kolem 15.8/18.8. Děkuji za odpověď.

CK České kormidlo

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Je mi líto, ale jsou možné pouze týdenní pobyty, samozřejmě z něj můžete využít pouze 3 dny, ale zaplatit byste museli pobyt celý. Děkuji za pochopení.

Monika D.

Dobrý den…mám dotaz k obsazenosti a kalkulaci k termínu 7.7.-14.7.
2 dospělý a 2 děti ve věku 10 a 14 let i s příplatkem za autobus s odjezdem z Prahy.
Děkuji Monika D.

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto termínu jsou pokoje volné. Zakoupila byste 2 vouchery zde na Slevomatu a poté byste přímo CK doplatila za 1. dítě 5090 Kč na přistýlce a 2. dítě na lůžku s rodiči za 3190 Kč. Cena autobusové dopravy by byla 2× 1600 Kč/os. na pevném lůžku a 2× 2490 Kč/os. na přistýlce. Přeji hezký den.

Ivana Szarzecová

CCI SE ZEPTAT NA 2 dospělé a 2 děti v termínu od 14 do 21.7 a mám dvě děti 13 let a devět. Spočítejte mi cenu. A jak je daleko pláž.

S pozdravem
Ivana Szarzecová

CK České kormidlo

Dobrý den, pláž se nachází cca 250 metrů od pláže. V tomto termínu byste zakoupila 2 vouchery zde na Slevomatu a poté byste přímo CK doplatila za 1. dítě 5090 Kč na přistýlce a 2. dítě na lůžku s rodiči za 3190 Kč. Přeji hezký den.

Zdeňka Mikšová

Dobrý den, mohu poprosit o kalkulaci ceny v termínu 3.8.-12.8.Dva dospělý, dvě děti 16 a 11let.Popřípadě následující termín. Autobusovou dopravou, pokud možno z Olomouce. Děkuji moc Mikšová

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto termínu byste zakoupila 2 vouchery zde na Slevomatu a poté byste přímo CK doplatila za 1. dítě 5090 Kč na přistýlce a 2. dítě na lůžku s rodiči za 3190 Kč. Cena autobusové dopravy by byla 2× 1600 Kč/os. na pevném lůžku a 2× 2490 Kč/os. na přistýlce. Odjezd z Olomouce je možný také za 200 Kč/os. Přeji hezký den.

lidy

Dobry den 2.6 sobota je mozna bus doprava ?

CK České kormidlo

Dobrý den, ano. Cena je 1000 Kč/os. na pevném lůžku a 2490 Kč/os. na přistýlce. Přeji hezký den.

Kateřina Lippertová

Dobrý den, chtěli bychom jet první nebo druhy týden v červnu. Dva dospěly plus jedno dítě 2 roky. Prosím jaká je cena za dopravu pro všechny tři? A chapu dobre, ze za maleho se lůžko neplatí? :) dekuju

CK České kormidlo

Dobrý den, v obou termínech jsou momentálně volné pokoje. Dítě je zdarma, ano. Cena dopravy by byla za speciální cenu 1000 Kč/os. na pevném lůžku. Doprava pro dítě za 2490 Kč. Přeji krásný den.

Alena Stedra

Dobry den mate prosím volny termin 30.6.-7.7.dekuji za odpoved

CK České kormidlo

Dobrý den, ano v tomto termínu je ještě dostatek volných pokojů. Hezký den.

Renata Kyvířová

Dobrý den, máte prosím volný termín 28.7.-4.8. pro dvě dospělé a 4 děti ( 7,7, 11,11 let) s autobusovou dopravou?Děku­ji Renata

CK České kormidlo

Dobrý den, ano v tomto termínu máme ještě pokoje volné. Přeji hezký den.

Renata Kyvířová

Dobrý den, je moznost I s dopravou autobusem? Dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, ano.
Pro dospělé osoby na pevném lůžku za speciální cenu od 1000 do 1600 Kč (záleží na termínu, více info v CK).
Pro dospělé osoby a děti na přistýlce: 2490 Kč/osoba.
Hezký den.

Mila Kabilka

Dobrý den, jaký je, prosím, příplatek, v případě, že by jela pouze 1 isoba? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste musela zakoupit klasicky dva vouchery zde na Slevomatu Děkuji za pochopení.

IV.

Dobrý den, prosím o kalkulaci ceny 1dospělá osoba a dítě 4 roky v terminu 4.8.- 11.8. Dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste museli zakoupit klasicky 2 vouchery, jelikož slevy na děti se vztahují až na přistýlky. Děkuji za pochopení.

Lukeš

ZdravímJaké je prosím nejbližší letiště a možné levné spokečnosti Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, naše cestovní kancelář se specializuje na zájezdy vlastní a autobusovou dopravou, nemám proto přehled o dostupnosti letišť v jednotlivých zemích ani leteckých společnostech. Je mi líto. Přeji hezký den.

Ivana Gasparekova

Dobry den,

je prosim mozne spojit 2 za sebou nasledujici terminy?

CK České kormidlo

Dobrý den, ano samozřejmě to lze, závisí na aktuální obsazenosti hotelu ve Vámi požadovaném termínu. Děkuji za pochopení.

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je na pokoji aspoň malý kuchyňský kout, když bychom měli polopenzi, tak zda je tam možnost uvařit si svuj oběd.

CK České kormidlo

Dobrý den, je mi líto, ale kuchyňka k dispozici není. Děkuji za pochopení.

Vaclav

Dobrý den. Mám zájem 16–23.6 vlastní dopravou.
Rodina 2 dospěly, dítě 4 roky a miminko 8 měsíců. Musím něco doplatit za miminko pokud nepotřebuji lůžko a jídlo?

CK České kormidlo

Dobrý den, doplatek za dítě bez lůžka je 3190 Kč. Hezký den.

Standa

Dobrý den,

měl bych zájem o termín 23.6. – 30.6.2018 společně s manželkou, je k dispozici Wi – fi? Předem moc díky.

CK České kormidlo

Dobrý den, ano tato Villa disponuje WiFi připojením. Jeho funkčnost a dosah je však čistě v kompetenci majitele ubytování. Děkuji za pochopení a přeji hezký den.

Jiří Krsek

Dobrý den, jaká by byla cena ubytování pro jednoho dospělého a dítě 7 let v termínu 21. – 28.7. Děkuji za odpověď

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste musela zakoupit dva vouchery, jelikož podmínkou akce je právě zakoupení minimálně dvou voucherů. Děkuji za pochopení.

Irena

Dobrý den,chtěli bychom využít vaši nabídku v termínu od 21.7.do 28.7.,byli bychom 2 dospělí a 3 děti (8,10,17) s vlastní dopravou.Chtěla bych poprosit o kalkulaci a počet zakoupení voucherů. Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste museli být rozděleni do dvou pokojů, zakoupili byste 4 vouchery zde na Slevomatu a dítě 8 let by bylo zdarma. Pěkný den.

Szabina

Dobrý den, koupili jsme 3 x vaučera pro dospele na 30.6.2018–7.7.2018 , a mame 2 x dětí 7 a 10 let, jak to bude splatbou pro nich? nebo platise nejake poplatky na místě ? Děkujeme

CK České kormidlo

Dobrý den, nyní si tedy musíte vytvořit rezervaci přímo v naší CK, abychom mohli uplatnit vouchery a spočítat dle rozdělení do pokojů, jaký bude doplatek. Děkuji za pochopení.

Lara Šmatová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat rádi bychom já s dcerou ( 10 let) vyjeli autobusovou dopravou ve dne 15.9 do 22.9 a nebo 22.9 do 29.9. Prosím jaká je konečná částka i s dopravou ? V kterych techto terminu by byl lepsi?Trochu se v tom ztrácím. Děkuji moc Lara

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste zakoupila 2 vouchery zde na Slevomatu a doplatek přímo CK by byl poté pouze 2× 1000 Kč/os. za autobusovou dopravu. Děkuji za pochopení.

Nikola

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak moc je v této destinaci rušno, zda se v ní nachází dostatek restaurací, barů, klubů a dalších možností vyžití.
Moc děkuji.
Nikola K.

CK České kormidlo

Dobrý den, ano určitě, vyžití je zde dostatek.

Kateřina Beránková

Dobrý den, mám zájem o termín 21.-28.7. chtěla bych jet sama, tak mě zajímá poplatek za obsazení pokoje pouze jednou osobou a plus mám zájem o dopravu. Děkuji za odpověď

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste musela zakoupit 2 vouchery, protože v tomto hotelu jednolůžkový pokoj nemáme k dispozici. Autobusovou dopravu byste samozřejmě platila pouze jednou 2490 Kč. Děkuji za pochopení.

Radka

Dobrý den, jaká by byla prosím cena pro jednoho dospělého a dvě děti do 12 let? Plus autobusová doprava. Děkuji Vám.

CK České kormidlo

Dobrý den, záleží na tom o jaký termín se Vám jedná? Děkuji za Vaši odpověď.

Marky

Dobrý den,jsme 2dospělí a 3děti-4,9,14 let..rádi bychom jeli v červenci ,třeba od 7.7…ubytovali by jste nás?a kolik bychom museli koupit voucherů a na kolik by nás to vyšlo i s polopenzí a dopravou,děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste byli rozděleni do dvou pokojů a zakoupili 4 vouchery, jedno dítě by bylo zdarma. Doplatek CK by byl poté za autobusovou dopravu 4× 1600 Kč/os. a 1× 2490 Kč. Děkuji za pochopení.

Kristýna

Dobrý den, moc prosím o odpověď. Chtěli bychom jet v červnu jako rodina, asi autobusem. 2 dospělí, 2 děti (4,6 let). Problém je v tom, že potřebujeme dvě ložnice. Kolik bysme prosím platili? Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, v případě tohoto hotelu byste tedy museli zakoupit 4 vouchery a být rozděleni do dvou pokojů, jelikož pokoje se dvěmi ložnice zde nejsou. Případně se podívejte na tuto nabídku: https://www.slevomat.cz/akce/1268404-chorvatsko-7-noci-v-apartmanu-s-polopenzi-bazen. Děkuji za pochopení.

Miluše

Dobrý den .Zajímá mne termín 30.6 –7.7. bylo by volno? Měla by jsem zájem zakoupit 2.dospělé osoby a jedno dítě 13.let včetně autobusové dopravy tam
a zpět. Mohli by jste mi prosím udělat nezávaznou kalkulaci ? děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste zakoupili 2 vouchery zde na Slevomatu a doplatek přímo CK by poté byl 5090 Kč za dítě na přistýlce a autobusová doprava 2× 1600 Kč a 1× 2490 Kč. Děkuji za pochopení.

Karolina Musilova

Dobry den,prosim prosim p potvrzeni terminu 30.6–7.7 2 dospely a dve deti vek 3 a 6.Koupila jsem 2 vouchery kde budu doplacet dite? Dekuju Musilova

CK České kormidlo

Dobrý den, jakékoliv příplatky se doplací přímo CK po vytvoření rezervace a podpisu smlouvy s uplatněnými vouchery. Děkuji za pochopení.

Libor Zavadil

Dobrý den, poprosim o kalkulaci a potvrzebi voljosti terminu pro rodinu-: 2 dospělí, děti 1,5 roku a 4 roky. V termínu od 8.9 do 15.9. S indivi­duální dopravou.
Děkuji Zavadil

CK České kormidlo

Dobrý den, zakoupili byste tedy 2 vouchery zde na Slevomatu a doplatek CK by poté byl 3190 Kč za jedno dítě a druhé je zdarma. Děkuji za pochopení.

katka

A nebo ještě k mému dotazu-jiný termín na obsazenost a kalkulaci- od 23.6. děkuji Katka

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto termínu máme aktuálně dostatek volných pokojů.

Katka

Dobrý den, poprosim o kalkulaci pro rodinu- 2dospelí, dítě 3,5roku a 8,5 roku. v termínu od 4.8. a s dokoupením autobusové dopravy. + Nástupní místo?? jsme z KM. děkuji Katka

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste zakoupili 2 vouchery zde na Slevomatu a doplatek CK by poté byl 3190 Kč za dítě na lůžku s rodiči, 2. dítě na přistýlce je zdarma. Autobusová doprava by byla 2× za cenu 1600 Kč a 2× za 2490 Kč. Děkuji za pochopení.

Dagmar Černá

Dobrý den, prosím o informaci ceny pro 3 dospělé a 2 děti 11 let s dopravou z Jablonce n.N. 25.8.-1.9., s Vaší CK jsem již v Chorvatsku byla a velká spokojenost😀Velice dekuji za odpoveď Černá

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste tedy zakoupili 4 vouchery zde na Slevomatu a jedno z dětí do 11,99 let by bylo zdarma. Doplatek CK za autobus by byl 4× 1600 Kč + 1× 2490 Kč, nástupní místo Jablonec nad Nisou nemáme u této destinace v nabídce. Děkuji za pochopení.

Irina Poláková

Dobrý den, chci se zeptat jestli je volny termín 30,6–7.7 pro 4 dospělé osoby s vlastní dopravou.Předem děkuji za odpověď.S pozdravem Poláková

Slevomat.cz

Dobrý den, Irino, místa na zájezd ještě jsou, ale doporučuji si s nákupem pospíšit, ať Vám je někdo nevyfoukne ;) Hezký den, Klára

Lucie

Dobrý den, je možné ubytování se psy ?

CK České kormidlo

Dobrý den, je mi líto, ale majitel ubytování nepovoluje domácí mazlíčky.

Dáša

při vlastní dopravě lze vzít s sebou pejska?

CK České kormidlo

Dobrý den, je mi líto, ale majitel ubytování nepovoluje domácí mazlíčky.

Lucie

Dobrý den, měla bych zájem o zájezd na přelomu července/srpna s autobusovou dopravou a dětmi 4 a 5 let. Jaká by byla konečná cena? Dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste zakoupili dva vouchery na Slevomatu na daný termín a doplatek CK by byl 3190 Kč za 2. dítě na lůžku s rodiči, 1. dítě na přistýlce je zdarma. Doplatek za autobusovou dopravu je 1600 Kč/ dospělá osoba + 2490 Kč/dítě. Děkuji za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru