Velikonoční menu: jarní nádivka, pečené jehněčí kolínko i nočky s povidly
Přehled nabídky
Slovo koleda vzniklo tak, že se nastydlý velikonoční hodovník dožadoval kolena.
Jaro je tu a s ním i čas čerstvých bylinek, salátů, nádivek a velikonočních pečení. V staročeské hospůdce Na Farkáně si váží tradic a připravili si pro vás nadýchané velikonoční menu - nechte se svést vůní pečeného jehněčího do pražských Radlic, nebudete litovat.
„Jídlo bylo fantastické a obsluha velmi příjemná.“
- Karolína, zákaznice Slevomatu
K jarnímu menu se jistě hodí i sklenice dobrého vína, mrkněte do vinného lístku. Pokud holdujete spíše pivu, na čepu mají Budvar 10° i 12° i menší rodinné pivovary dle aktuální nabídky. Za teplých dnů je vám k dispozici zahrádka pod košatými lípami.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.