Degustační 6chodové menu u zámku: mořské plody, risotto i steak z tuňáka
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 5. 2018.
V ceně
- 2× předkrm podle výběru:
- Carpaccio di polpo – z chobotnice (50 g)
- Tataráček z čerstvého lososa s toastem (50 g)
- 2× polévka podle výběru:
- Minestrone s mořskými plody (0,15 l)
- Cuketová (0,15 l)
- 2× houbové risotto (100 g)
- 2× hlavní chod podle výběru:
- Pappardelle al tonno fresco – s čerstvým tuňákem (100 g)
- Pečená chobotnice se zeleninou a bramborem (100 g)
- 2× steak z tuňáka žlutoploutvého s grilovanou zeleninou (100 g)
- 2× dezert podle výběru:
- Panna cotta s čerstvým ovocem (100 g)
- Crema catalana (100 g)
Rezervace: stůl si zamluvte alespoň den předem na tel. 466 511 179 a zároveň nahlaste kód voucheru.
Pokud v domluvený termín nedorazíte (bez včasné domluvy), voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Už už si myslíte, že jste právě ochutnali to nejlepší jídlo ve svém životě. Když vtom přijde další chod. A těch bude rovnou šest.
Nechte se pohostit v restauraci Hotelu 100, jejíž kuchyni kraluje italský šéfkuchař. Na skladbě menu je to znát – vaše šestichodová hostina je plná mořských plodů a ryb, nechybí ale ani typické risotto.
Jednotlivé chody, kromě ryby a risotta, si budete vybírat vždy ze dvou variant – od předkrmu až po sladkou tečku vás čeká jedna paráda vedle druhé. K tomu připočítejte příjemný interiér restaurace, která se nachází v historickém centru mezi Pernštýnským náměstím a zámkem, a o dokonalou romantiku je postaráno.