Termín
Platnost do 2. 4. 2018.
V ceně
2× velikonoční čtyřchodové menu:
- Předkrm: jarní salátek s křepelčími vejci, 120 g
- Polévka: krém z mladého špenátu, bylinkové krutony, 0,25 l
- Hlavní chod: kukuřičné kuřátko, medvědí česnek, filo těsto, bramborové pyré, 200 g
- Dezert: lívanečky s tvarohem a rebarborovou marmeládou, 120 g
Můžete využít do 2. 4. 2018
- Rezervace: místa si zamluvte minimálně 48 hodin předem na tel. 515 908 624.
- Voucher můžete uplatnit pondělí–pátek od 15 hodin, o víkendu kdykoliv.
- Jídlo s sebou: pochutnáte si na místě, o takovou vyhlídku nemůžete přijít.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Když vyhlížíte jaro, je nejlepší usadit se na terase s výhledem.
Oslavte začátek jara vytříbeným velikonočním menu, které si pro vás připravila hotelová restaurace Rakovec. Vezměte partnera nebo kamarádku a vychutnejte si nejen čtyřchodové menu, ale díky prosklené terase i krásný výhled na Brněnskou přehradu. Od pondělí do pátku sem můžete zajít od 15 hodin, o víkendu kdykoliv.
Nejprve si pochutnáte na jarním salátku s křepelčími vejci, poté přijde na řadu polévka z mladého špenátu a jako hlavní chod vás čeká kukuřičné kuřátko s medvědím česnekem a bramborovým pyré. A zatímco si budete pochutnávat na lívanečcích s tvarohem a rebarborovou marmeládou, můžete přemýšlet, jestli hostinu zapijete vínem, nebo vyzkoušíte nějakou specialitu z rumového lístku.