Indické menu pro dva: předkrm a vegetariánský nebo kuřecí hlavní chod
Přehled nabídky
Obyvatelé Indie jsou geniální. Vynalezli knoflíky, pravítko, šampón a jednu z nejchutnějších kuchyní na světě.
Vezměte svou milou či milého za gurmánskými zážitky do restaurace Tandoor, která leží v srdci Pardubic. Budete se tu cítit jako v ulicích pulzující Bombaje a zkušení kuchaři před vás naservírují jak předkrm, tak dva hlavní chody, které si sami vyberete.
Jako předkrm se vám představí pokrm zvaný onion bhaji – smažená obalovaná cibule. Hlavní jídla si z menu vyberete sami, volit můžete jak z vegetariánských, tak z kuřecích dobrot. A jako přílohu okusíte rýži i tradiční máslový chléb naan.
Vařit pro vás budou zkušení kuchaři z Nepálu, kteří se svému umění učili v indickém Dillí. Pokrmy tu připravují podle originálních indických a nepálských receptur.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.