S partou na maso: kilo kuřecích řízečků a velký hovězí tatarák
Přehled nabídky
V Řemeslnické besedě dobře vědí, jak své hosty uspokojit. Nejdřív jim naservírují maso. A potom… zase maso!
Dejte dohromady partu 4 nebo 5 jedlíků a přijďte si naplnit břicha do Řemeslnické besedy. Kuchař si pro vás nachystal ryzí masové hody: připraví vám kilo zlatavých kuřecích řízečků a také 300 gramů namíchaného tataráku ze zadního hovězího. K řízkům přidá chléb, k tataráku topinky, a hurá do jídla!
Tohle jídlo nejlíp spláchnete pivem. A že je z čeho vybírat. Na čepu mají 10° Gambrinus, 12° nefiltrovaný Gambrinus i 11° Kozla. Také je tu každý měsíc jedno netradiční pivo, které volí sládci z Plzeňského Prazdroje.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.