Vyzrálý jihoamerický hovězí steak s přílohou a omáčkou podle výběru
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 5. 2018.
V ceně
- Vyzrálý hovězí steak z Jižní Ameriky podle výběru:
- 200g Rib Eye (horní roštěnec)
- 200g Rumpsteak (květová špička)
- 200g Striplon (nízký roštěnec)
- Příloha podle výběru:
- steakové hranolky, 200 g
- americké brambory, 200 g
- Omáčka podle výběru:
- pepřová omáčka, 80 g
- cheddarová omáčka, 80 g
- tatarka, 80 g
Omezení
Rezervace: Je potřeba provést předem na tel. 777 962 000.
Změnu rezervace nahlaste minimálně 6 hodin předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 5. 2018.
V ceně
- 2× vyzrálý hovězí steak z Jižní Ameriky podle výběru:
- 200g Rib Eye (horní roštěnec)
- 200g Rumpsteak (květová špička)
- 200g Striplon (nízký roštěnec)
- 2× příloha podle výběru:
- steakové hranolky, 200 g
- americké brambory, 200 g
- 2× omáčka podle výběru:
- pepřová omáčka, 80 g
- cheddarová omáčka, 80 g
- tatarka, 80 g
Omezení
Rezervace: Je potřeba provést předem na tel. 777 962 000.
Změnu rezervace nahlaste minimálně 6 hodin předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Skvěle připravené maso se v kuchařském žargonu označuje „hustejk“.
Vychutnejte si šťavnatou chuť výběrového jihoamerického masa v Restauraci Rugby Vyškov. Vyberte si, který hovězí steak z Uruguaye a která omáčka a příloha vám nejvíc vyhovuje, a pohodlně se usaďte, dobrota už se připravuje.
Restauraci najdete v areálu rugbyového hřiště, v teplých dnech má otevřenou zahrádku a na čepu mají Černou Horu – Matouše 11°, Rychtáře Grunt 11° a vždy i nějaký pivní unikát dle denní nabídky. Kdybyste se chtěli před večeří sami nechat trochu zpracovat a propéct, využijte služeb místního maséra a finské sauny.