Vaření, styling a focení pokrmů: 6hodinový kurz pro gurmány
Přehled nabídky
I když má někdy i konzumace pizzy přímo z krabice, vlašského salátu z papíru či třeba domácího guláše rovnou z hrnce své kouzlo, dokonalý požitek z jídla se dostaví jedině, je-li esteticky prezentováno.
Že člověk jí taky očima, je známá věc. Hezky naservírovaný pokrm oceníme nejen v restauraci, ale i při domácím vaření. V dnešní době je navíc důležité umět výsledný produkt kulinářského snažení zachytit a sdílet na sociálních sítích (ať už z profesních či čistě soukromých důvodů).
Právě proto je zde pro vás šestihodinový kurz foodstylingu, při němž si výše zmíněné dovednosti osvojíte. Kurz se koná v Hotelové škole Plzeň Skrvňany, kde si pod taktovkou Filipa Vracovského – vyhlášeného plzeňského šéfkuchaře – nejprve uvaříte jídlo z české kuchyně, a následně vás bude Bohumil Rydrych, který je držitelem ocenění Restauratér roku 2017 Asociace hotelů a restaurací, učit, jak pokrm skvěle naaranžovat, vyfotit a výsledné snímky zpracovat a použít na sociálních sítích.
Restauratér roku 2017 AHR ČR historicky první držitel ocenění Trenér kvality služeb II. stupně Ministerstva pro místní rozvoj lektor Akademie Hotelnictví v Plzni v oblastech Food Styling, Technika obsluhy služeb, Stolničení odborný poradce a mystery shopping v gastronomii |
Všechny suroviny a potřebné vybavení budete mít k dispozici v rámci kurzu, potřebovat s sebou budete jen dobrou náladu a mobil s kvalitním fotoaparátem či zrcadlovku. Na jídle, které si během výuky připravíte, si na závěr samozřejmě také budete moci pochutnat. Kurzu se bude účastnit 10–15 osob a na jeho konci obdržíte certifikát o absolvování. Kurz foodstylingu je vhodný pro začínající kuchaře, kuchaře z restauračních zařízeních a všechny milovníky jídla.