Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Škola vaření s kuchařem s praxí z michelinské restaurace: 7 originálních chodů

4,8 / 5 Guest Restaurant Français Ostrava  (mapa) 6 prodejů

Přehled nabídky

5,0

úžasný zážitek..nebylo to jen jídlo, ale přímo umění…doporučujeme

Markéta
Varianty (1)

„Jak děláte tu omáčku?“ „Tak nějak od oka.“ „A jak filetujete rybu?“ „Vezmu nůž a je to.“ S takovými radami vám kuchař moc nepomůže.

To šéfkuchař Simon Guest se s vámi o všechny své rady, tipy a triky rád podělí. A že jich má v rukávu rondonu slušnou zásobu – má praxi mimo jiné z restaurace se 2 michelinskými hvězdami. Nyní vede v Ostravě francouzskou restauraci Guest, kde také pořádá školu vaření. 

Sestavil rafinované 7chodové menu s francouzskými specialitami, ale předvede vám také kouzlo molekulární kuchyně, výrobu těstovin a filetování i vykostění ryby. Pracovat bude on, vy mu budete koukat pod ruce, poslouchat, třeba si i zapisovat a v neposlední řadě ochutnávat. Kurz začíná v 18 hodin a trvá cca 5 hodin.

Simon Guest mluví anglicky, ale na místě bude tlumočník, takže vám nic neuteče ani v případě, že jazyk neovládáte. 

Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru