Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

300gramové holandské sýry: jubilejní gouda nebo legendární Old Rotterdam

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Boutique Gurmán

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

Výroční gouda Lutjewinkel, 300 g

  • tuk v sušině: 48 %
  • původ: Holandsko,  severní provincie Noord-Holland 
  • výroba: speciální tradiční metoda
  • chuť: smetanová, jemná s přechodem do karamelkových tónů
  • zajímavost: vysoký obsah minerálů, mléko pochází od krav pasoucích se výhradně na pastvinách

Rezervace není třeba. Na provozovně ukážete kód voucheru a dostanete za něj vybraný sýr. 

Pokud sýr přesáhne váhu uvedenou na voucheru, doplatíte rozdíl na místě dle platného ceníku se slevou 33 %.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

177 Kč −33 % 119 Kč
177 Kč −33 % 119 Kč
199 Kč −25 % 149 Kč
199 Kč −25 % 149 Kč

Jak oslaví holandská sýrárna 100. narozeniny? Stvoří jubilejní goudu.

Přesně tak se zachovala sýrárna v Lutjewinkelu a je z toho velká událost překračující hranice Holandska. Třeba až do prodejny Boutique Gurmán, která vám tento jubilejní sýr nabízí. A kromě něho ještě vyhlášený sýr Old Rotterdam pocházející z oblasti u moře. Těžko odolat oběma.

Jubilejní Lutjewinkel  

Tuto výroční goudu, která zrála 9 měsíců, byste si neměli nechat užít, protože se vyrábí v limitovaném množství a navíc vyhrála cenu za nejlepší sýr typu gouda za rok 2017 na festivalu v Amsterodamu. Boutique Gurmán doporučuje dát si ji pěkně nakrájenou k vínu, ideálně k červenému, v kuchyni ji pak využijete i na zapékání či do omáček.

Old Rotterdam

Jestli nějaký sýr již po staletí ztělesňuje srdce a duši Nizozemska, tak je to právě Old Rotterdam. V Holandsku ho vyrábí již od patnáctého století a neustále dodržují stejné postupy výroby. Starý Rotterdam zraje po dobu 1 roku za optimálních teplotních a vlhkostních podmínek. Sýrové mistři dbají na to, aby opustil sklady vždy až v té nejlepší kondici.

Sýr je perfektní, teprve tehdy, když v něm začne krystalizace, tedy v době, kdy se v něm začnou tvořit malé bílé krystalky soli. Podle nich výrobci poznají, že je sýr zralý a připraven k expedici. Jeho chuť je unikátně pikantní, ale zároveň krémově jemná. Tento sýr je přímo ideálním společníkem pro víno, růžové i bílé.

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita