Tříchodové zvěřinové menu: zvěřinová paštika, jelení hřbet a lívance
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 3. 2018.
V ceně
- 1× předkrm
- jemná zvěřinová paštika v bramborovém košíčku (80 g) s rozpečeným křupavým toastem a brusinkovým čatní
- 1× hlavní chod
- pečený jelení hřbet (200 g) balený v bylinkové sekance s hráškovým pyré, šťouchanými bramborovými noky a vinnou demi–glace redukcí
- 1× dezert
- domácí lívance s malinovým coulis a čerstvou meduňkou (2 ks)
Omezení
Rezervace: místo si rezervujte alespoň 48 hodin předem na tel. 722 312 557.
Rezervaci můžete zrušit minimálně 24 hodin předem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 3. 2018.
V ceně
- 2× předkrm
- jemná zvěřinová paštika v bramborovém košíčku (80 g) s rozpečeným křupavým toastem a brusinkovým čatní
- 2× hlavní chod
- pečený jelení hřbet (200 g) balený v bylinkové sekance s hráškovým pyré, šťouchanými bramborovými noky a vinnou demi–glace redukcí
- 2× dezert
- domácí lívance s malinovým coulis a čerstvou meduňkou (2 ks)
Omezení
Rezervace: místo si rezervujte alespoň 48 hodin předem na tel. 722 312 557.
Rezervaci můžete zrušit minimálně 24 hodin předem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Kde pochutnat si netuctově? Jen v restauraci na Orlově.
Máte rádi zvěřinové dobroty? Vychutnejte si tříchodové menu v restauraci Orlov uprostřed brdských lesů. Sami nebo ve dvou můžete vyrazit na pěší nebo cyklistický výlet a zakončit jej u skvělého jídla. Menu se skládá z předkrmu, hlavního chodu a dezertu a zapít ho můžete třeba vínem, které si vyberete z nápojového lístku, nebo pivem (Staropramen, Plzeň i nealko).