Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Objevte UrbEx: kurz fotografování opuštěných míst se silnou atmosférou

Prednasky.net 2 prodeje

Přehled nabídky

Varianty (2)

Zub času dokáže vyhlodat do některých míst zajímavé stopy. Naučte se je zachytit dřív, než zmizí v prachu minulosti!

Přitahují vás pustá místa? Nemusíte je jen obdivovat na fotkách – naučte se je i nacházet a fotit! UrbEx je skvělý koníček pro dobrodruhy, staňte se díky 4–5hodinovému kurzu také jedním z nich! Nebo zkusíte kurz podzemní fotografie? Bude zajímavý zrovna tak.

UrbEx: Kouzlo opuštěnosti

Pokud se stanete „urbexerem“, může se vám hodit seznámení s legislativou. Zároveň se vyplatí vědět také pár jednoduchých pravidel, která je dobrá dodržovat, abyste se vyhnuli případným konfrontacím: ať už s majitelem pozemku či nemovitosti, případně s policií.

Samozřejmě se ale v kurzu budete věnovat převážně technice fotografování: kompozicím, režimům, skládání HDR, nasvícení scény a dalším důležitým věcem, které vám pomohou mít výsledné fotografie co nejlepší.

Fotogenické podzemí

Fotografii s bleskem dokáže v podzemí udělat každý, ale bez něj? To už je horší. V tomto kurzu si budete především hrát se světlem. Vyzkoušíte si pár světelných experimentů a také zjistíte, že je nutnost využívat několik zdrojů světel o různých barevných teplotách.

Zároveň se dozvíte, že je potřeba podmínkám správně přizpůsobit nastavení fotoaparátu. Tímto ale vše rozhodně nekončí. Ve druhé části kurzu se budete zabývat následným zpracováním fotografií v editoru: naučíte se nastavení expozic, jejich korekci, spojování, ale také selektivní úpravy a korekci barevnosti celé podzemní scény.

Nahoru