Přivoňte si ke světu kávy: profesionální degustace i přednáška Baristy roku
Přehled nabídky
„Kaping“ je sport, který frčí mezi netěsnícími kávovary. „Cupping“ je zase oblíbenou činností jejich mistrných obsluhovatelů.
Je to jednoduché, objektivní, má to ustálený postup a hrozně to voní… Co je to? Přece cupping – profesionální metoda a způsob degustace kávy, který je základním nástrojem každého pražiče, farmáře, nákupčího kávy i baristy.
Objevte blíže tímto řízeným způsobem aktuální nabídku káv pražírny Double B Coffee&Tea. Že jste ještě na cuppingu nebyli? To rozhodně nevadí. Nemáte se čeho bát, akce je vhodná i pro začátečníky.
Pokud chcete do tajů výběrové kávy proniknout ještě hlouběji, zůstaňte na přednášku, kterou v kavárně přednese Barista roku 2017 Jan Škeřík. Honza neboli Čenda se s námi podělí o své zážitky a poznatky z jeho životně důležité cesty na kávové plantáže do Colombie. Právě odtud totiž pocházela jeho soutěžní káva, kterou připravoval na světové baristické soutěži v Soulu.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.