Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Poznejte arménskou kuchyni: domácí šašlik, salsa, salát a chléb Lavaš

4,5 / 5 Ristorante La Spezia Plzeň  (mapa) 165 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Auditor

Rád bych doplnil Vaši odpověď na předchozí dotaz ohledně možnosti čerpat voucher i přes poledne.
Právě jsem objednával stůl, chtěl jsem na 14.00 hod. a bylo mi to striktně zamítnuto, vouchery prý až od 15.00 hod. V nabídce jsem toto omezení nikde nenašel. Takže velké mínus !

Ristorante La Spezia

Dobrý den, obědová pizza je ekonomická, což znamená, že na výrobu je použito méně surovin. Pizzy na slevomatu jsou totožné s minutkovými pizzami, což znamená, že je použito větší množství surovin než na pizzy z poledního menu.
Abych Vám odpověděl na Váš dotaz ohledně 15. hodiny. Do 15 hodin máme standardně mnoho lidí na oběd a proto jsme posunuli uplatňování voucherů, až po 15. hodině z důvodu zajištění patřičného servisu. Doufám, že odpověď byla dostačující. S přáním krásného večera, Ristorante La Spezia.
Když se podíváte naší nabídku na slevomatu, tak pod nabídkou pizz máte omezení a je tam uvedeno od 15:00 do 22:00.

S pozdravem
Ristorante La Spezia

Josef Ktovsky

Dobrý den, mohu přijít i v poledne?

Slevomat.cz

Dobrý den, Josefe, určitě v tom nebude žádný problém, otevírací doba je 11–23, potom stačí když při rezervaci se zeptáte, zda mají pro Vás volné místečko. Stůl si zamluvte v dostatečném předstihu na tel. 374 733 035. Hezký den, David. :-)

Jaroslav Šrámek

Dobrý den, nevíte, jestli bude La Specia nabízet voucher i na 400g šašlik, který má také běžně v nabídce za 378,– ? Jsme malí jedlíci, ale nemám představu, jestli se z 200g porce (viz voucher) dá normálně najíst? Pokud ne, je výhodnější než zakoupit 2 vouchery za 199,– objednat přímo na místě 400g porci.

Ristorante La Spezia

Dobrý den,
jestli jste malí jedlíci, tak 200g si myslím je dostačující. Je k tomu domácí rajčatová salsa, salát z grilované zeleniny a arménský chleba laváš. Občas máme i přes polední menu a zatím nikdo se nestěžoval, že by zůstal o hladu . :-D

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru