Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Laserové odstranění žilek na nohou nebo v obličeji

4,4 / 5 Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 14 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Dagmar Ordogová

Ráda bych žilky v obličeji odstranila příští týden.Máte volný termín?-Od úterý20.2. do pátku mohu přijet kdykoliv. Děkuji. Bydlím na Praze východ a potom bych již v pracovním týdnu nemohla přijeti.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Dagmar, příští týden bychom Vám mohli najít termín ve STŘ 21.2.2018 v době od 8:00 do 13:15 hod. Prosíme zavolejte nám hned v PO 19.2.2018 v době 9–19h, domluvíme se na hodině ošetření. Přejeme Vám úžasný víkend a těšíme se na Vás!

Svetlana Housková

Dobrý den,
jak velká oblast na nohou je ošetřená za nabídnutou cenu? Je v ceně opakování, když procedura se nepovede? Je v ceně kontrola? Jaké jsou omezení po zákroku a na jak dlouho? Děkuji, Svetlana

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Světlano. Voucher zahrnuje péči v rozsahu 60 min. Část tohoto času je věnována vstupní konzultaci s Vámi a vyšetření (posouzení stavu vaskulárních lézí, zhodnocení vhodnosti ošetření laserem, atd.), co největší část návštěvy je potom věnována samotnému ošetření a přitom vysvětlování o průběhu ošetření. Paní doktorka se vždy snaží využít čas na maximum a laserovat co nejvíce. Rozsah, který sev daném čase podaří zvládnout, se ale řídí pacientem – ten si určuje rychlost postupu a frekvenci a délku přestávek mezi jednotlivými „nástupy“ laseru na ložiska. Ložisko se nejdříve nachladí. V průběhu ošetření pacient pociťuje pálení a štípání, který je zmírňován průběžným chlazením ošetřovaných míst. Kdykoli si budete přát přestávku, paní doktorka Vám vyhoví. Proto z velké míry záleží na Vaší citlivosti a odolnosti vůči mírné bolesti a míře odhodlání k zákroku. S ohledem k velké úspěšnosti zákroku kontrolu plošně neprovádíme. Pokud si ale přejete přijít nám ošetřené nožky ukázat po určité době, tak se rádi podíváme a v odůvodněných individuálních případech se lze s paní doktorkou domluvit, že se ošetření udělá „na dvakrát“. Pokud byste měla některá ložiska lézí 2–3 měsíce po ošetření ve stavu, že by bylo potřeba je „dočistit“, tak individuálně vycházíme klientkám v tomto směru vstříc a uděláme v rámci voucheru ještě doplňkovou návštěvu v rozsahu 20–30 minut podle potřeby. Většinou to je paní doktorka schopna identifikovat předem v rámci 1. návštěvy, že nejspíš dočištění bude zapotřebí. Individuálně to zůstává vždy jako eventualita. Také si přejeme, abyste ty nožky měla pěkné. Bezprostředně po zákroku je kůže zarudlá, může být přítomen otok, který lze zmírnit chlazením. Mohou se vytvářet drobné stroupky, které se postupně odloučí. Omezení po zákroku: Minimálně 4 týdny po ošetření je nutné nevystavovat se slunečnímu záření. Po laserovém ošetření na dolních končetinách je vhodné používat elastické punčochy (zhruba po dobu 3–7 dní po ošetření), dále necvičit, nenavštěvovat saunu a solárium. Detaily s Vámi probere paní doktorka v rámci ošetření. Přejeme Vám úžasný den a těšíme se na Vás!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru