Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ochutnejte řeckou kuchyni: velkolepé degustační menu pro dva s lahví vína či bez

Restaurace Kavala Praha - Dejvice (mapa) cca 30 km / 30 min
Počítáno autem z Chrustenic.
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (2)

Degustační řecké menu pro 2 osoby

  • 2× talíř s variací řeckých předkrmů (mezze)
    • 2× šlehané růžové jikry z Řecka, 40 gramů
    • 2× tatarák z pečených lilků, 40 gramů
    • 2× kreveta v kataifi těstíčku na orientálním dipu, 40 gramů
    • 2× vinný list plněný rýží (32 gramů) podávaný na kopečku tzatziky (40 gramů) z pravého smetanového řeckého jogurtu
  • 2× chléb pita
  • 2× řecká specialita kleftiko – telecí maso pečené v pergamenovém papíře a alobalu se zeleninou a sýrem připravené metodou tažení masa (maso se peče několik hodin při určité teplotě), 200 gramů masa, 350 gramů zeleniny
  • 2× dezert – ručně vyráběná domácí zmrzlina dle aktuálního receptu šéfkuchaře, 100 gramů 
  • Rezervace: Doporučujeme alespoň 24 hodin předem na mailu kavala@kavala-praha.cz nebo tel. 604 412 203. Nezapomeňte nahlásit kód voucheru. 
  • Jídlo s sebou: Říká se, že v restauraci lépe chutná. Odnos jídla s sebou není možný.

Rezervovaný termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 12 hodin předem. Pokud termín včas nezměníte, voucher propadá.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 190 Kč
1 190 Kč
1 490 Kč
1 490 Kč

Je čas přepsat mapy. Řecko teď sídlí na nové adrese, konkrétně v ulici Charlese de Gaulla 629⁠/⁠5 v pražských Dejvicích.

Pozvěte svou drahou polovičku na netradiční hostinu do řecké restaurace Kavala. Hodování zahájíte variací předkrmů, pak si dáte řeckou specialitu s telecím masem a na závěr domácí zmrzlinu, kterou šéfkuchař připravuje ručně. Můžete tak oslavit třeba Valentýna, významné výročí nebo si prostě jen zpříjemnit víkend zajímavým jídlem.

Pokrmy připravuje rodilý Řek

Majitelem a zároveň šéfkuchařem Kavaly je Ioannis Asarlidis, jehož cílem je představovat řeckou gastronomii v celé její šíři od antické kuchyně přes klasiku až po regionální speciality. Nakladatelství TopLife Czech jeho podnik pravidelně hodnotí jako top restauraci nejen v Praze. Na to, jak zručně se v kuchyni ohání, se můžete podívat třeba v tomhle videu, kde připravuje jídlo s Emanuelem Ridim.

Nahoru