Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Hodinový workshop malování keramiky ve Vypáleném koťátku

4,7 / 5 Vypálené koťátko Praha - Dejvice  (mapa) 53 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Petra K.

Dobrý den,

zúčastnila jsem se daného workshopu (21.1.), kde místo nabízené keramiky dle voucheru nám byla nabídnuta „nepoužitelná“ keramika (jak je popsáno výše). Předpokládám, že při vyzvednutí výrobku mohu i já využít výše zmíněné nabídky (na poukaz v hodnotě 300 Kč či navrácení peněz), která, jak uvádíte, se vztahuje na všechny účastníky daného workshopu.

Předem děkuji za odpověď.

S pozdravem

Kroupová

Vypálené koťátko

Ano, jak píšeme: „To platí pochopitelně i pro ostatní účastníky nedělního workshopu.“ Omlouváme se za komplikace

Štěpán Materna

Barbora Jaškowská

Dobry den, dnes jsme se zucastnili workshopu. Slecna byla velmi mila, prostredi prijemne. Nicmene jsem velmi zklamana, jelikoz nam nabidli v cene voucheru keramiku do 150kc, coz jsou ty nejmensi veci, ktere tam maji k dispozici. Pro ilustraci jsme dostali na vyber keramickou kachlicku velikosti 10×10cm, podsalek pod hrnek bez hrnku, vicko k nejake dozicce bez dozicky, a dva druhy malinkatych misticek. Muzete se podivat do ceniku na strankach, ze cena keramiky zacina na 100kc a to jsou ty nejmensi kousky a konce cca nekde kolem 500kc. V popisu voucheru stoji, ze se bude malovat na vetsi keramiku, cekala bych tedy alespon neco v cene mezi 200–300kc. Jelikoz nabizene vyrobky byly v podstate nepouzitelne, kazdy z ucastniku si vybral keramiku vetsi a zbytek doplatil. Dostanete se pak na cenu o cca 150kc vetsi. Nevim, zda slo o jednorazovy omyl nebo zamer poskytovatele. Rada bych pozadala o vase vyjadreni k teto situaci pripadne presnou kalkulaci ceny. Predem dekuji. Jaskowska

Vypálené koťátko

Dobrý den, děkuji za zpětnou vazbu.

Omlouvám se, opravdu došlo k nedorozumění, kdy jsme obsluze dali nejasné informace ohledně hodnoty keramiky nabízené v rámci workshopu. Až si půjdete vyzvednout své výrobky, dostanete zpět peníze, které jste musela doplatit, nebo poukaz na malování v hodnotě 300 Kč, který můžete využít kdykoliv, tedy i mimo rozepsané workshopy. To platí pochopitelně i pro ostatní účastníky nedělního workshopu.

Děkuji za pochopení i za zprávu, díky ní si dáme záležet, aby další workshopy proběhly podle očekávání.

Za Vypálené koťátko

Štěpán Materna

Barbora Jaškowská

Ja dekuji za rychlou a vstricnou reakci. A jsem rada, ze se vse vyjasnilo. BJ

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru