Francouzské degustační menu: žabí stehýnka, mladé selátko, králík, dezert i víno
Přehled nabídky
S plnou pusou se sice mluvit nemá, ale na francouzském degustačním večeru vám nejspíš nějaké to „Oh là là, to je dobrota!“ ujede.
Připravte se na krátkou, ale o to intenzivnější cestu do Francie – restaurace Kulturní dům Staříč naplánovala na 20. 2. od 18 do 21 hodin večer ve francouzském stylu a vy jste, i s případným doprovodem, srdečně zváni. A co se bude dít? Budete si užívat tak jako Francouzi: vychutnávat zdejší typické pokrmy a skvělé víno.
Vaším průvodcem bude šéfkuchař Lukáš Bulíček, který má zkušenosti s vařením a akcemi pro VIP hosty. O pokladech, které vám naservíruje, vám navíc poví více a prozradí i, jak se připravují. Klidně si dělejte poznámky a třeba pak francouzský večírek uspořádáte u sebe doma.
Tip: Koukněte se před návštěvou restaurace na fotky z degustačních večerů, které šéfkuchař pořádal dříve, ať víte, že se máte na co těšit.