Francouzské degustační menu: žabí stehýnka, mladé selátko, králík, dezert i víno
Přehled nabídky
Termín
Út 20. 2. 2018 18:00
V ceně
1 osoba
Francouzská degustační večeře pro jednoho
- Předkrmy
- Amuse bouche
- Ricottovo-sýrová pěna s uzeným lososem a pažitkou (francouzský vánoční předkrm)
- Žabí stehýnka pošírovaná v česnekovém másle na salátku se zelené čočky
- Polévka
- Bouillabaisse (tradiční rybí francouzská polévka)
- Hlavní chody
- Casoullet z mladého selátka s drcenými tomaty a bílými fazolkami
- Králík po provensálsku se smetanovými bramborami dauphine
- Dezert
- Crème brûlée
- 1 dcl francouzského vína
Degustační večer se koná 20. 2. od 18 do 21 hodin. Jedna porce má cca 70 až 100 g.
Rezervace: zakoupením voucheru máte místo na degustačním večeru automaticky zamluvené. Do 16. 2. 2018 přesto rezervaci potvrďte na tel. 554 625 218 a nahlaste kód voucheru.
Degustační večer se koná pouze 20. 2. 2018, rezervaci není možné měnit ani rušit.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Út 20. 2. 2018 18:00
V ceně
2 osoby
Francouzská degustační večeře pro dva
- Předkrmy
- 2× amuse bouche
- 2× ricottovo-sýrová pěna s uzeným lososem a pažitkou (francouzský vánoční předkrm)
- 2× žabí stehýnka pošírovaná v česnekovém másle na salátku se zelené čočky
- Polévka
- 2× bouillabaisse (tradiční rybí francouzská polévka)
- Hlavní chody
- 2× casoullet z mladého selátka s drcenými tomaty a bílými fazolkami
- 2× králík po provensálsku se smetanovými bramborami dauphine
- Dezert
- 2× crème brûlée
- 2× 1 dcl francouzského vína
Degustační večer se koná 20. 2. od 18 do 21 hodin. Jedna porce má cca 70 až 100 g.
Rezervace: zakoupením voucheru máte místo na degustačním večeru automaticky zamluvené. Do 16. 2. 2018 přesto rezervaci potvrďte na tel. 554 625 218 a nahlaste kód voucheru.
Degustační večer se koná pouze 20. 2. 2018, rezervaci není možné měnit ani rušit.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
S plnou pusou se sice mluvit nemá, ale na francouzském degustačním večeru vám nejspíš nějaké to „Oh là là, to je dobrota!“ ujede.
Připravte se na krátkou, ale o to intenzivnější cestu do Francie – restaurace Kulturní dům Staříč naplánovala na 20. 2. od 18 do 21 hodin večer ve francouzském stylu a vy jste, i s případným doprovodem, srdečně zváni. A co se bude dít? Budete si užívat tak jako Francouzi: vychutnávat zdejší typické pokrmy a skvělé víno.
Vaším průvodcem bude šéfkuchař Lukáš Bulíček, který má zkušenosti s vařením a akcemi pro VIP hosty. O pokladech, které vám naservíruje, vám navíc poví více a prozradí i, jak se připravují. Klidně si dělejte poznámky a třeba pak francouzský večírek uspořádáte u sebe doma.
Tip: Koukněte se před návštěvou restaurace na fotky z degustačních večerů, které šéfkuchař pořádal dříve, ať víte, že se máte na co těšit.